Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πένθιμη Πρωτομαγιά στο Νεοχώρι Ζαχαρως

limani1
Πένθιμη  Πρωτομαγιά σήμερα  στο Νεοχώρι Ζαχάρως όπου συγγενείς και  φίλοι του  αποχαιρέτισαν στις 11το πρωί  στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου, τον 28χρονο Γιάννη Κριτσέλη, που βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.
Ο Γιάννης Κριτσέλης που εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ στη Ζαχάρω και σε νυχτερινό κέντρο στην Κυπαρισσία, διέμενε στο Νιοχώρι όπου αγωνιζόταν στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα., αγνοείτο από το μεσημέρι της Τρίτης που ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιδίου και της 27χρονης φίλης του από την Βανάδα Τριφυλίας, όταν οι γονείς των δύο νέων είχαν χάσει τα ίχνη τους. Ο 28χρονος βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, νεκρός από δύτες που ερευνούσαν στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, μέσα στο νερό, δίνοντας έτσι ένα πολύ οδυνηρό τέλος στην τραγωδία.
Οι δύο νέοι που γνωρίζονταν αρκετά χρόνια ήταν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο στην προκυμαία του λιμανιού, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτό κύλησε προς τη θάλασσα καταλήγοντας εκεί. Φαίνεται πως οι δύο νέοι έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες να σωθούν, όμως δεν τα κατάφεραν. Το όχημα τους παρέσυρε στον πυθμένα του λιμανιού, με την κοπέλα να εγκλωβίζεται σε αυτό, ενώ το παλικάρι φαίνεται πως κατάφερε να βγει από αυτό, αλλά όχι και να φτάσει την επιφάνεια...