Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Πέτρος Τατούλης «Η σημερινή μας νίκη είναι νίκη του έργου που κάναμε, είναι νίκη των Πελοποννησίων πολιτών για τη Νέα Πελοπόννησο της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς»



Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Πελοποννήσιους συμπολίτες μας από βάθους καρδιάς, γιατί επιβράβευσαν την προσπάθεια, που όλοι μαζί ξεκινήσαμε πριν 3,5 χρόνια, για δεύτερη φορά. Δεν έχει τόσο σημασία η μεγάλη μας νίκη, όσο σημασία έχει το μήνυμα και  ο συμβολισμός αυτής της νίκης.
Αυτό το μοντέλο που μαζί φτιάξαμε και υιοθετήσαμε πριν 4 χρόνια, είναι πλέον το μοντέλο που αποδεικνύει ότι μπορεί να δώσει ελπίδα και προσδοκία στους πολίτες αυτής της χώρας
Συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια, συνεχίζουμε αυτό το έργο, υπερασπιζόμαστε το έργο μας, τους κόπους και την προσπάθεια των συμπολιτών μας, έχοντας βεβαία την ελπίδα ότι εμείς θα τα καταφέρουμε. 
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι την προσεχή Κυριακή οι συμπολίτες μας θα μας δώσουν τη δυνατότητα μέσα από το μήνυμα που θα στείλουμε να συνεχίσουμε αυτό το έργο.
Είμαι βέβαιος ότι στη νέα περίοδο η υπογραφή του νέου κοινωνικού συμβολαίου θα δείξει την ικανότητά μας όχι μόνο στον αναπτυξιακό τομέα, αλλά κυρίως στη δημιουργία της απαραίτητης κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και το πρόσωπο της ανθρωπιάς που πρέπει να μας χαρακτηρίζει στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.
Είμαι σίγουρος ότι σε αυτή την προσπάθεια όλοι οι πολίτες θα συνεχίσουμε μαζί αυτό το δημιουργικό δρόμο, το δρόμο της ελπίδας και της προσδοκίας πιστεύοντας ότι μεσσίες δεν υπάρχουν στο σύγχρονο κόσμο, ότι μόνη ελπίδα είναι οι ίδιοι οι πολίτες.
Εμείς στηριζόμαστε στα δικά μας πόδια, εμείς προχωράμε με τις δικές μας δυνάμεις για μια Ελλάδα δυνατή, την Ελλάδα των περιφερειών, για μια Ευρώπη δυνατή με τις περιφέρειές της, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει μια υπερήφανη, ισότιμη και διεκδικητική θέση στις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες.
Η Νέα Πελοπόννησος είναι παρούσα με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Η Νέα Πελοπόννησος είναι παρούσα για τη νέα χώρα, για την Ελλάδα των ισχυρών Περιφερειών.
Από βάθους καρδιάς σας ευχαριστώ και σας καλώ να αποδείξετε για άλλη μια φορά ότι έχουμε τη δύναμη και το κουράγιο να φέρουμε αισιοδοξία και ελπίδα στους πολίτες μας.
Σας καλώ την επόμενη Κυριακή για τη δύναμη της μεγάλη νίκης, της νίκης της Νέας Πελοποννήσου, της νίκης της Νέας Ελλάδας των ισχυρών περιφερειών, να στείλουμε ενωτικό μήνυμα για τη δημιουργία ενός ισχυρού ενωτικού κοινωνικού μετώπου.