Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο Λέων τελικά τους ”κέρδισε”…

Σύμφωνα με τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα από τη σταυροδοσία του Δήμου Αθηναίων ο γνωστός ιατροδικαστής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Λέων έκανε τελικά την έκπληξη!
Ο ίδιος εμφανίζεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη των Αθηναίων δημοτών η ψήφος των οποίων φαίνεται να τον τοποθετεί μεταξύ τέταρτης και έκτης θέσης, αμέσως μετά από πιο αναγνωρίσιμους υποψήφιους οι οποίοι έχουν υπάρξει είτε βουλευτές, είτε υποψήφιοι βουλευτές. Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται να καταλαμβάνει αυτή τη θέση όντας εκτός κομματικών γραμμών, έχοντας αποκλειστικά τη στήριξη του κόσμου, η οποία μεταφράζεται σε χιλιάδες σταυρούς. 
Με έντονη παρουσία στις γειτονιές της Αθήνας το τελευταίο τρίμηνο ο ίδιος κέρδιζε καθημερινά τους ψηφοφόρους με τους οποίους ερχόταν σε επαφή, οι οποίοι τελικά και τον ψήφισαν. 
Παράλληλα και ο ίδιος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, με τον οποίο περιόδευσε όλο αυτό το διάστημα στους δρόμους της Αθήνας, φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την όλη παρουσία και τη στήριξή του Λέων κατά την προεκλογική.
logia Starata