Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ καταγγελία: Εκβιασμοί και απειλές σε Δ. Δ. Τενέας




Δελτίο Τύπου
Με θλίψη και αποτροπιασμό, πληροφορηθήκαμε και εμείς από τους συνδημότες μας από την Τενέα, πως σήμερα το πρωί επισκέφθηκαν τον Εισαγγελέα Κορίνθου και στη συνέχεια το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλαν τους εκβιασμούς και τις απειλές που δέχτηκαν από στέλεχος του απερχόμενου Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού, που έχει ήδη εκλεγεί σε Δ.Δ. Τενέας.
Εκβιασμούς και απειλές ώστε να μην ψηφίσουν στις αυριανές εκλογές τον συνδυασμό μας ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Θλιβόμαστε και καταδικάζουμε απερίφραστα το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς και πολλά άλλα παρόμοια που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από στελέχη του απερχόμενου δημάρχου σε υποψηφίους, στελέχη, ψηφοφόρους και συγγενικά μας πρόσωπα.
Οι αθλιότητες αυτές υποβαθμίζουν τον εκλογικό αγώνα και παραπέμπουν σε «μαύρες» εποχές του παρελθόντος, όπου δρούσε το «παρακράτος».
Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας πως θα προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού το κλίμα ενότητας στο Δήμο μας.
Καταδικάζουμε το κλίμα διχασμού που προσπαθεί να επιβάλλει ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου με αθέμιτες και ντροπιαστικές πράξεις και τακτικές.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ποτέ δεν έβαλε διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των συνδυασμών και των ψηφοφόρων και όπως έχουμε ήδη διαβεβαιώσει, επιζητούμε και δημιουργούμε έναν Δήμο για ΟΛΟΥΣ, με αξιοπρέπεια, κόντρα στον παλαιοκομματισμό.
Λέμε ΟΧΙ στη διχόνοια, στις αντιπαλότητες και στις ακραίες οπισθοδρομικές πρακτικές.
Εμείς δεν θεωρούμε ΚΑΝΕΝΑΝ εχθρό της πόλης όπως η απερχόμενη δημοτική αρχή.
Λέμε ναι στην ενότητα, στην ισοτιμία και στην ακριβοδίκαιη αντιμετώπιση όλων των συμπολιτών μας και καλούμε τους συνδημότες και τις άλλες παρατάξεις να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές.
Αφήνουμε την απερχόμενη δημοτική αρχή στην μοναξιά της ματαιοδοξίας της και φεύγουμε μπροστά ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για έναν ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Γραφείο Τύπου
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων