Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Συνέντευξη Νίκου Πέππα στον ALPHA 9.89: Η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ γεννά ανασφάλεια


 Σημεία συνέντευξης του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ και Αντιδημάρχου Διονύσου Νίκου Πέππα, στο ραδιόφωνο του ALPHA 9.89 με τον Δημήτρη Αλφιέρη και τη Γιώτα Ηλιού

Ο Νίκος Πέππας κατά τη διάρκεια της σημερινής του παρουσίας στο ραδιόφωνο του Alpha μεταξύ άλλων τόνισε:


«Κατεβαίνω στην κεντρική πολιτική σκηνή με την εμπειρία της τοπικής αυτοδιοίκησης που υπηρετώ τα τελευταία οκτώ χρόνια με συνέπεια. Αλλά και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, αντιμετωπίζοντας καθημερινά, από πρώτο χέρι την κρίση, στο χώρο της εστίασης που δραστηριοποιούμαι.
Έμαθα από τις παρολυμπιακές μου επιδόσεις και διακρίσεις, πως οι μάχες κερδίζονται με το σπαθί μας!
Με την πολιτική πρέπει να ασχοληθούν άνθρωποι επιτυχημένοι που αποδεδειγμένα έχουν αγωνιστεί και έχουν προσφέρει κοινωνικά και επαγγελματικά.
Η Ελλάδα έχει κάνει βήματα προόδου και τώρα όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτή τη δύσκ&µn;λη συγκυρία.
Οι πολίτες έχουν αποφασίσει για σύνθεση και συνεργασία. Αυτό οφείλουμε να σεβαστούμε και η τελευταία κυβέρνηση αυτό έκανε.
Εμείς στην Ευρωβουλή πρέπει να αγωνιστούμε για τα εθνικά χρώματα και όλοι οι Έλληνες από κοινού να διεκδικήσουμε την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και για αποφάσεις υπέρ της πατρίδας μας.
Η εποχή που η Ελλάδα ήταν δακτυλοδεικτούμενη, έχει τελειώσει.
Είναι ευκαιρία για την πατρίδα μας τη γενέτειρα του πολιτισμού, να ξαναγίνει το φωτεινό παράδειγμα για μία καλύτερη και περισσότερο ανθρώπινη Ευρώπη.
Η πολιτική πρέπει να αποκτήσει συναίσθημα και αγάπη για να μπορέσει να λύσει τα προβλήματα των πολιτών.
Η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ γεννά ερωτηματικά αλλά και ανασφάλεια στον Ελληνικό λαό, ειδικά σε ότι αφορά το δίλημμα ευρώ ή δραχμή.

Η Ελληνική πολιτεία πρέπει να σκύψει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ, κοινωνική ομάδα που χτυπήθηκε πρώτα από όλους από την κρίση.
Τα ΜΜΕ πρέπει να προβάλλουν πολύ περισσότερο τα ΑΜΕΑ, Σήμερα τα ΑΜΕΑ παρουσιάζονται, από κοινωνικές τύψεις. Ποτέ δεν θα δούμε ένα ΑΜΕΑ να είναι παρουσιαστής μιας εκπομπής και γενικά να συμμετέχει ισότιμα στο κοινωνικό σύνολο. Τα ΑΜΕΑ με την κατάλληλη αρωγή, μπορούν να βοηθήσουν ενεργά στην ανάκαμψη της Ελλάδας, αρκεί να τους δοθεί ο χώρος και &µn; χρόνος.»



Νίκος Πέππας
Αντιδήμαρχος Διονύσου
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ
"Στην Ευρώπη με το σπαθί μας"
www.nikospeppas.gr