Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Εθελοντής δότης μυελού των οστών ο Κώστας Μπακογιάννης - Aύριο στη Κύπρο



Εμφάνιση Δότης μυελού των οστών ΚΜ.jpg 
Στο πλαίσιο της σημερινής (23.3.2014) περιοδείας του στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη στο Μώλο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη δημοτική εθελοντική αιμοδοσία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης  αφού εξήρε την πρωτοβουλία του Δήμου, συμμετείχε «εμπράκτως».
Συμπλήρωσε την αίτηση εθελοντή δότη αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών και υπεβλήθη στην διαδικασία που προβλέπεται, μαζί με πολλούς άλλους δημότες.

Όπως είπε, ο εθελοντισμός αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους πυλώνες στήριξης μιας κοινωνίας κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην Ελλάδα της κρίσης.  Αλλά ταυτοχρόνως, αποτελεί και το καλύτερο μήνυμα, ότι οι πολίτες μπορούν να λειτουργούν υποβοηθητικά στο κοινωνικό κράτος, το οποίο αναγνώρισε ότι χρειάζεται πλήρη αναμόρφωση, ώστε να υπηρετεί όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.  

Η επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Σπερχειάδα και τη Μακρακώμη, που έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014, αναβάλλεται.
Ο κ. Μπακογιάννης θα μεταβεί στην Κύπρο για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου και προσωπικού του φίλου Τάσου Μητσόπουλου.