Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Κάτω από τις νέες συνθήκες και προκλήσεις η συζήτηση στο Δερβένι γιά τις Δημοτικές εκλογές

 

Σημείωσε επιτυχία η εκδήλωση - συζήτηση που διοργάνωσε , η Επιτροπή πρωτοβουλίας κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης με επικεφαλής τον οικονομολόγο κ. Αλέκο Κανελλόπουλο,  σήμερα Κυριακή στη κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Περιπτέρου Δερβενίου. 

Κατά την συζήτηση με θέμα " Κάτω από τις νέες συνθήκες και προσκλήσεις", οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ανάγκη δημιουργίας συνδυασμού για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν την Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης, μετά την γενική αδιαφορία  που έχει επιδείξει  και  την οποία έχει οδηγήσει΄στην αφάνεια και στο μαρασμό η απερχόμενη δημοτική  αρχή Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.  

Ομιλητές στην συζήτηση που διεύθυνε ο κ. Στρατής Μαραγκός  εκτός του  κ. Καννελόπουλου, ήσαν ο τ. Πρόεδρος της τ. κοινότητας Δερβενίου Ιατρός κ. Κωνσταντίνος Κούκιος , ο τ. Πρόεδρος της τ. Κοινότητας Χελυδορίου κ. Ανδρέας Κουσουλός, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δερβενίου κ. Χαρίλαος Λαζανάς, ο έμπορος κ. Νίκος Βυζάς, ο έμπορος κ Γιάννης Σαράμπαλης , ο εκ Χελυδορίου αρχιτέκτονας - μηχανικός Ξυλοκάστρου κ. Γρηγόρης Κλαδούχος, ο κ. Αποστόλης Μανέτας κ.α.  

Παρόντες στην συζήτηση ήσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης κ. Ανδρέας Καραβάς, ο πρώην Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Δημήτρης Δούσκας , Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των συνδυασμών του Δήμου , Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.