Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ 3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014.

Το προσεχές Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014 (ώρα 6.00 – 8.00 μ. μ.), στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» Αίθουσα (δίπλα στην παλαιά Ιερατική Σχολή), στα πλαίσια της 3ης Συνάντησης της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, θα μιλήσει ο κ. Απόστολος Παπαφωτίου, Πολιτικός Μηχανικός και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, με θέμα: «Η Παλαιοχριστιανική Βασιλική του Αγίου Λεωνίδη στην ύστερη αρχαιότητα της Κορίνθου».
Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εισήγηση που συνδέεται κατά πρώτον με την Τοπική μας Εκκλησία, αφού και το μνημείο αυτό αποτελεί ιερή παρακαταθήκη της και που διευρύνει τον ορίζοντα της σωστής αγωγής που οφείλουν να προσφέρουν οι γονείς στα παιδιά τους, προκαλώντας το ενδιαφέρον τους προς την πολιτιστική μας κληρονομιά και μάλιστα αυτήν που σφραγίζεται από την δισχιλιετή σχεδόν Χριστιανική παρουσία στο χώρο αυτό του πνεύματος και της σοφίας. Σας προσκαλούμε να την παρακολουθήσετε, βέβαιοι για την απολαβή και την ωφέλεια. 
 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΌΠΟΛΗΣ ΚΟΡΊΝΘΟΥ