Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ανατροπή στον Άγιο Βασίλειο, 1-2 ο Πανευρωστινιακός (video)

 Σε ένα ματς με ένταση και δύναμη, αλλά και πολλές διαμαρτυρίες (όχι δικαιολογημένες) από πλευράς γηπεδούχων, ο Πανευρωστινιακός πέρασε από τον Άγιο Βασίλειο με 1-2 και διατήρησε τις μαθηματικές του ελπίδες για άνοδο.

Η Πρόοδος μπήκε εντυπωσιακά και μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Γκούμα Λ., με τον νεαρό των γηπεδούχων να παίρνει το ριμπάουντ μετά την ασθενή και δύσκολη επέμβαση του Γεραρή στη λόμπα του Μαχαίρα.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και στο 2-0, αλλά ο Μαχαίρας από πλάγια έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Η ομάδα της Ευρωστίνης έφτασε στην ισοφάριση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζίζηλας έπιασε την κεφαλιά, ο Γόγολας έκανε πολύ κακό υπολογισμό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει τη γραμμή και να γίνει το 1-1.
Παρόλα αυτά, η ομάδα του Αγίου Βασιλείου είχε ευκαιρίες με τους Ρεκλείτη και Τσιωτάκη για να πάρει και πάλι το προβάδισμα, χωρίς αποτέλεσμα όμως και φτάσαμε στο 45’ όπου έγινε η φάση που όπως φάνηκε, έκρινε και το αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν γέμισμα, ο Κλουτσινιώτης ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ, δεν έκανε κίνηση να πάει στην μπάλα (βέβαια ο βοηθός Μοντζέλης Δ., ενστικτωδώς σήκωσε τη σημαία, ενώ ο διαιτητής κ. Καρακάσης άφησε πολύ σωστά το παθητικό οφσάιντ), η οποία έφτασε τελικά στον Τόλια Α., που έφυγε στην πλάτη των αμυντικών, ανατράπηκε από τον Γόγολα, με τον ρέφερι να υποδεικνύει επίσης σωστά το πέναλτι και την αποβολή του πορτιέρο της Προόδου.
Φυσικά οι άνθρωποι της Προόδου διαμαρτυρήθηκαν γιατί υποστήριξαν ότι επηρεάστηκαν οι παίκτες της ομάδας, βλέποντας τον βοηθό να σηκώνει τη σημαία, αλλά έπραξαν φυσικά λανθασμένα, καθώς ο ρέφερι (o οποίος να σημειωθεί ότι έκανε σχεδόν αψεγάδιαστη διαιτησία) δεν σφύριξε και όφειλαν να συνεχίσουν.
Τελικά ο Κορδούλης ανέλαβε την εκτέλεση, νικώντας τον Κατσίγιαννη, που πέρασε στο ματς, κάνοντας το 1-2.
Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στο γκολ, οι μεν γηπεδούχοι με τους Κουτσούκο Σ. και Κυριάκο, ενώ ο Πανευρωστινιακός έχασε ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το ματς με τους Κορδούλη και Τόλια.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Γεστένγια, Νικολακόπουλος, Κορδούλης και Ζίζηλας, ενώ για την Πρόοδο πάλεψε πολύ ο Κυριάκος, σπουδαίες επεμβάσεις από τον Κατσίγιαννη, αν και δεν είναι η θέση του ως τερματοφύλακας, ενώ μαχητικός έδειξε και ο Τσιωτάκης.
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας Γ., Τσιωτάκης, Πάστρας, Σκούπας, Κουτσούκος Σ., Κυριάκος, Ρεκλείτης, Γκούμας Λ., Κουτσούκος Χ. (45’ Κατσίγιαννης), Παρασκευόπουλος, Μαχαίρας
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Γεραρής, Κέσκος, Τόλιας Α., Ζίζηλας, Νικολακόπουλος, Ντόσκου, Καϊτσας, Τόλιας Β., Κλουτσινιώτης, Κορδούλης, Γεστένγια
Έπαιξαν και οι: Γκολφινόπουλος, Σταύρου