Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Θρηνεί το ποδόσφαιρο της Ουγγαρίας, “Έφυγε” στα 22 του ο ποδοσφαιριστής, Ακίμ Άνταμς!

adams
Την απώλεια του Ακίμ Άνταμς θρηνεί το ποδόσφαιρο της Ουγγαρίας, καθώς, όπως γνωστοποίησε η Φερεντσβάρος, ο αμυντικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο άφησε σήμερα την τελευταία πνοή του σε νοσοκομείο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, ο 22χρονος άσος είχε υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις από τον Σεπτέμβριο, όταν υπέστη έμφραγμα μετά από αγώνα, ενώ η κατάσταση της υγείας του έγινε κρίσιμη μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ο εκλιπών διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όταν αισθάνθηκε ζαλάδα μετά τη νίκη 3-1 της Φερεντσβάρος επί της Ουίπεστ. Αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν σε έξι παιχνίδια των 26 φορές πρωταθλητών Ουγγαρίας, ενώ ήταν οκτώ φορές διεθνής με το Τρίντιναντ και Τομπάγκο.
Ο Άνταμς εντάχθηκε στο δυναμικό της Φερεντσβάρος τον Αύγουστο, ενώ στο παρελθόν αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τις W Κονέξιον, Γιουνάιτεντ Πέτροτιν και Σέντραλ. Ενίσχυσε την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17 ετών το 2007, το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών δύο χρόνια αργότερα, καθώς και στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2014.
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Τρίντιναντ και Τομπάγκο οργάνωσε εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων στην πατρίδα του και χιλιάδες κόσμου αγόρασαν φανελάκια με το σύνθημα «εγώ στηρίζω τον Ακίμ».