Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοιχτό αφήνει ο Μιχαλολιάκος το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών του


Ανοιχτό αφήνει ο Μιχαλολιάκος το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών του«Όλα είναι ανοιχτά» ήταν η απάντηση του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου για το ενδεχόμενο να παραιτηθούν ομαδικά οι βουλευτές του, προκαλώντας εκλογές σε 15 περιφέρειες της χώρας. «Θα εξαντλήσουμε κάθε μέσον προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή. Όλα είναι ανοικτά» είπε χαρακτηριστικά.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους από την είσοδο της Βουλής, ο Ν.Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι «η Χρυσή Αυγή αμύνεται» και ότι «εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως, δεν θα είναι ένοχη η Χρυσή Αυγή, αλλά αυτοί που τη δαιμονοποιούν και τη χτυπούν με τόσο βρόμικο και παράνομο τρόπο».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η ΧΑ είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες» και «θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της τιμή».
«Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία» συμπλήρωσε.
Νωρίτερα, πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας στη Βουλής είπε απευθυνόμενος κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη: «Δεν θα αδειάσουμε εμείς τη γωνιά, εσείς θα την αδειάσετε». Ο κ. Βορίδης είχε καλέσει την Χρυσή Αυγή να κάνει πράξη την «απειλή» της. «Μακάρι να το κάνουν, γιατί θα χάσουν τις εκλογές και θα μας αδειάσουν τη γωνιά», είχε πει.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ