Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Σάλκε – ΠΑΟΚ (21:45) - Βήμα για το… σεντόνι

 

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Σάλκε στη “Φέλτινς Αρένα” (21:30, Δημόσια Τηλεόραση), στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να φύγει με ένα αποτέλεσμα το οποίο θα του δίνει ελπίδες για τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω UEFA (η Μέταλιστ αποκλείστηκε για στημένο ματς) και πλέον ο ΠΑΟΚ θέλει στην τρίτη του προσπάθεια για είσοδο στους “χρυσοφόρους” ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να… πιει νερό απ’ την πηγή.

Το έργο του “δικέφαλου του Βορρά” είναι δύσκολο, αφού μπροστά του βρίσκεται η πρώην ομάδα του τεχνικού του, Χουμπ Στέφενς, τη Γερμανική Σάλκε. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει αναλύσει τη γερμανική ομάδα στους ποδοσφαιριστές του, ενώ φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς.

Συγκεκριμένα, ο Χακόμπο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Κατσουράνη και Βίτορ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κίτσιου και Λίνο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τζιόλη και Λάζαρ να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών χαφ. Οι Στοχ, Λόρενς και Λούκας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί του "δικεφάλου του Βορρά", με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι "βασιλικοί μπλε" αναμένεται να παραταχθούν με τον Χίλντενμπραντ κάτω από τα δοκάρια και τους Ουτσίντα, Μάτιπ, Χέβεντες και Φουχς στην άμυνα. Οι Ντόιστενερ και Κλέμενς θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τους Φαρφάν, Τζόουνς και Ντράξλερ να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Μοναδική επιθετική αιχμή θα είναι ο Σάλαϊ.