Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ο Σαμαράς πετάει το γάντι και εγκαινιάζει διμέτωπο κατά ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής

Antonis-Samaras
(Photo: Eurokinissi)
Την κήρυξη διμέτωπου αγώνα, κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, αναμένεται να ανακοινώσει από τη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο θα παραστεί και ο Κώστας Καραμανλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να υψώσει τους τόνους, και να χαράξει διαχωριστικές γραμμές, “δείχνοντας” στην κατεύθυνση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Χρυσής Αυγής.
Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι η συγκυρία είναι κρίσιμη, καθώς μετά από προσπάθεια πολλών μηνών, έχουν αρχίσει να φαίνονται πλέον τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για την Ελλάδα, με τους διεθνείς αναλυτές  να εκτιμούν ότι από το 2014 η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί ουσιαστικά.
Τη στιγμή αυτή λοιπόν, στο πρωθυπουργικό επιτελείο εκτιμούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή προκαλούν ρωγμές στη συγκεκριμένη προσπάθεια, είτε αμφισβητώντας την εικόνα αναστροφής του κλίματος, όπως κάνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση, είτε με το να δημιουργούν διαρκώς πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, όπως συμβαίνει με τη Χρυσή Αυγή.
Γι’ αυτό ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να… βάλει τελεία, και να αξιοποιήσει τη μεγάλη προσωπική αποδοχή που απολαμβάνει εντός της ελληνικής κοινωνίας, όπως καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις.

ysterografa.gr