Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σφίγγει o κλοιός γύρω από τους 5 αδίστακτους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων


 Υπό τον συντονισμό του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας, για τη σύλληψη των 5 αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων, που έχουν σκοτώσει δύο ανθρώπους από την ημέρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληρογορίες του nafpaktianews.gr o κλοιός σφίγγει γύρω από τους δράστες, ενώ μια μικρή ομάδα εξ αυτών φέρεται να έχει ξεκοπεί σε χωριό της περιοχής Άνω Σεργούλα του δήμου Δωρίδας και συγκεκριμένα στο χωριό Παλιοχωράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται νέες ενισχύσεις από την Αθήνα, για να αποκλειστούν περισσότερα σημεία στην ορεινή Ναυπακτία και Δωρίδα, με την τελική επέμβαση να θεωρείται θέμα ωρών. Όπως εκτιμούν υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας, οι δραπέτες γνωρίζουν καλά τις περιοχές και ως εκ τούτου μπορούν να κινούνται πιο άνετα, ενώ το φυσικό περιβάλλον τούς επιτρέπει να βρίσκουν εύκολα μέρη για να κρυφτούν, όπως για παράδειγμα χαράδρες, δάση και σπηλιές.

Εξάλλου, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δραπέτες να έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, ώστε να κινούνται πιο εύκολα.

newsit.gr