Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας


Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην εντατική ο Τόμας Πρωτόππας άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας τον πόνο και τον θρήνο όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που αγωνιούσε τόσες ημέρες στο πλευρό του νεαρού ηθοποιού.

Δυστυχώς τα καλά νέα δεν ήρθαν ποτέ για το παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του! Μία σοβαρή λοίμωξη στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλευόταν ήταν η αιτία για να σβήσει το αστέρι του Τόμας Πρωτόπαπα τόσο άδοξα!

Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε τραυματιστεί σοβαρότατα σε τροχαίο στην Αττική Οδό, όταν αυτοκίνητο της εταιρείας είχε πέσει πίσω στο Smart αυτοκίνητό του, ενώ είχε σταθμεύσει!

Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά σοβαρή με τους γονείς του παιδιού να ζητούν ακόμα και τη συνδρομή γιατρών του εξωτερικού, οι οποίοι ωστόσο δεν κατόρθωσαν να αναστρέψουν την κατάσταση!
Ο 26χρονος ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σήριαλ "Βασιλιάδες, κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο και να ενώσει τις προσευχές όλων για μία θετική εξέλιξη στην υγεία του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη με το θάνατο.