Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

EΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 6Κ 2008



Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη προκειμένου να αρθεί η εργασιακή ομηρία των επιτυχόντων της προκήρυξης 6Κ 2008, που από το 2010,  αναμένουν την απορρόφησή τους στις θέσεις για τις οποίες το ίδιο το Κράτος τους έκρινε κατάλληλους, ζητά με Ερώτησή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

«Άνθρωποι πτυχιούχοι με εξειδίκευση στο αντικείμενό τους περιμένουν στωικά πότε θα υπάρξει κάποιος που θα αναγνωρίσει την αδικία και πάνω από όλα την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αυτής της αναμονής» υπογραμμίζουν οι 6Κ και προσθέτουν το εξής συγκλονιστικό:

«Την ίδια στιγμή που επίορκοι, πολιτικά βύσματα και ρουσφέτια, άνθρωποι αδαείς ως προς τις θέσεις που κατέχουν, άνθρωποι που μπήκαν στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα με πλαστά έγγραφα και υπεράνω κάθε αξιολόγησης, εξακολουθούν να βρίσκονται στην μισθοδοσία του ελληνικού δημοσίου, εμείς οι άξια επιτυχόντες και γνώστες αντικειμένων όπως γραφίστες, σχεδιαστές, ηλεκτρονικοί κ.λ.π. περιμένουμε... και περιμένουμε... και περιμένουμε...!!!»

«Δεν νομίζετε ότι η εν λόγω προκήρυξη έχει υποστεί  άδικη μεταχείριση έναντι των άλλων αφού σημειώθηκε καθυστέρηση από τον ΑΣΕΠ για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων ενώ διοριστέοι από νεότερες προκηρύξεις έχουν πλέον τοποθετηθεί στις θέσεις τους;» ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ και ζητά την άμεση απορρόφηση των επιτυχόντων της προκήρυξης 6Κ του 2008.