Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Με αγγαρεία στους «4» - Με αγγαρεία στους «4»

Με αγγαρεία στους «4»
Αγγαρεία έκαναν Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του 1-0 των «Ζωσιμάδων» υπέρ των «ερυθρόλευκων», που νίκησαν με 2-0 στο «Καραϊσκάκης» και πήραν την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί που τους περιμένει ο Πανθρακικός.
Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν ελάχιστα καλά διαστήματα σκόραραν με τον Μανιάτη στο 63' και με τον Αμπντούν στο 90+3' και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο ΠΑΣ που κατέβηκε με 11άδα «ρεζερβών» ως επί το πλείστον φωνάζει δικαίως για τη φάση του 30'  κι ενώ ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει κόρνερ, με αρκετούς παίκτες να προωθούνται, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν άμυνα και βγήκαν στην κόντρα με τον β' βοηθό του Ιωαννίδη, Καρατζίκα να κόβει λανθασμένα τον Βίλα που έβγαινε μόνος απέναντι από τον Κάρολ
 Στο 63' ο Ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε τη μπάλα γύρω από την περιοχή του ΠΑΣ, αυτή έφτασε στα αριστερά, με τον Χολέμπας να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Γιάννης Μανιάτης με καλοζυγισμένη κεφαλιά έκανε το 1-0 και κλείδωσε το εισιτήριο για τους «4».
Το υπόλοιπο του αγώνα απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τις δυο ομάδες να κάνουν... αγγαρεία και να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα του Ιωαννίδη, το οποίο ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Αμπντούν να σκοράρει στην τελευταία φάση του αγώνα έπειτα από ασίστ του Φετφατζίδη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου (75' Ντιακιτέ), Κοντρέρας, Σιόβας, Χολέμπας, Μοντέστο, Μανιάτης, Μασάντο (61' Φουστέρ), Βλαχοδήμος (61' Φετφατζίδης), Μήτρογλου, Αμπντούν
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ (68' Βίλα), Ντε Βινσέντι (68' Πάντος), Βίλα, Κεϊτά, Ρουμπουλάκου, Νικλητσιώτης, Κολοβέτσιος, Μπέριος (79' λ.τ. Κοροβέσης), Αυγενικού.