Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πέλοπας για νίκη στα Λουκίσια - Ντέρμπι στη Τρίπολη ο Παναρκαδικός κόντρα στον Ατρόμητο Λάππα

 
7ος όμιλος
 
Με στόχο να πάρει ένα ακόμη τρίποντο , ο Πέλοπας Κιάτου εκστρατεύει αύριο Κυριακή στα Λουκίσια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την τοπική  ομάδα, που παίζει το τελευταίο της χαρτί.
 Φυσικά, πέρα από την καλή παρουσία στο πρωτάθλημα , στόχος του Πέλοπα, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, για το αυριανό ματς, καθώς επιστρέφει και ο Παπαβασιλείου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ειναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, και η συμμετοχή του την ερχόμενη σεζόν στη νέα Γ' Εθνική.
Στους άλλους αγώνες του ομίλου η πρωτοπόρος Ένωση Ερμιονίδας υποδέχεται τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, ενώ ο Πανελευσινιακός δικιμάζεται , εκτός έδρας , στην Χαλκίδα κόντρα στην τοπική ομάδα. Στίς έδρες των αγωνίζονται Μανδραϊκός και Παναργειακός με Πορτοχελιακό και Παρνασό αντοιστηχα, ενώ τέλος ρεπό έχει ο Παναυπλιακός.
 

14η αγωνιστική
Λουκίσια-Πέλοπας Κιάτου
Μανδραϊκός-Πορτοχελιακός
Παναργειακός-Παρνασσός
AE Ερμιονίδας-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου
Χαλκίδα-Πανελευσινιακός
Ρεπό ο Παναυπλιακός.

6ος όμιλος
Στον 6 όμιλο το πρωτοπόρο Πανόπουλο , στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, υποδέχεται την Αχαϊκή, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα δοκιμάζεται στο ντέρμπι του ομίλου, στη Τρίπολη κόντρα στον Παναρκαδικό. Τοπικό ντέρμπι είναι η αναμετρήση της Εράνης Φιλιατρών με τον Πάμισο στη Μεσσηνία. Τέλος στις έδρες των, αγωνίζονται ο Διαγόρας Βραχνέικων με τον Εθνικό Μελιγαλά και ο Εθνικός Σαγέικων με την Δόξα Νέας Μανολάδας.

13η αγωνιστική
Διαγόρας Βραχνέικων-Εθνικός Μελιγαλά
Παναρκαδικός-Ατρόμητος Λάππα
Εράνη Φιλιατρών-Πάμισος
ΠΦΟ Πανόπουλου-Αχαϊκή
Εθνικός Σαγέικων-Δόξα Νέας Μανολάδας