Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ένταση μεταξύ Γρηγοράκου – Κωνσταντοπούλου


zoi1Άναψαν τα αίματα στη Βουλή, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητούσε… επίμονα από τον αντιπρόεδρο Λεωνίδα Γρηγοράκο να της δώσει το λόγο κι αυτός αρνιόταν.
Συγκεκριμένα την ώρα που μιλούσε ο Μάκης Βορίδης ανέβηκε η Κωνσταντοπούλου πάνω στο προεδρείο (!) και ζήτησε από τον Γρηγοράκο να της δώσει το λόγο.
“Ήρθε η σειρά σας και δεν ήσασταν εδώ” της είπε ο κ. Γρηγοράκος παρακαλώντας την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει από το προεδρείο.
Στη συνέχεια ήρθε η έκρηξη του κ. Γρηγοράκου, ο οποίος δεν άντεξε και της είπε: “Έλεος σεβαστείτε το κοινοβούλιο. Δεν μπορείτε να παίρνετε το λόγο όποτε θέλετε. Μπείτε στην οικογένεια του κοινοβουλίου”, συνέχισε, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να επιμένει να της δώσει το λόγο.
“Δεν σας τον δίνω, δεν τον δικαιούστε”, είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Στην αντιπαράθεση μπήκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος επεσήμανε ότι δεν γίνεται να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά και ζήτησε να δοθεί ο λόγος στην κυρία Κωνσταντοπούλου, όπως δόθηκε χθες στον Γεωργιάδη κατ’ εξαίρεση επειδή μετέχει στην προανακριτική επιτροπή.



reporter