Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ανεπιθύμητος και... εκτός «Καραϊσκάκης» ο Αλέξης Κούγιας!


Θα μπει ή δεν θα μπει ο Αλέξης Κούγιας στο «Καραϊσκάκης»; Ιδού το ερώτημα…

Σήμερα λοιπόν στις 20:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παναχαϊκή και πέραν βεβαίως του αγωνιστικού, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η πιθανή συνάντηση Μαρινάκη – Κούγια στις εξέδρες… Το ερώτημα όμως είναι: Θα γίνει η συνάντηση;
Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού «όχι», καθώς στον Αλέξη Κούγια δεν πρόκειται να επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, βάσει της ποινής που του έχει επιβληθεί, σύμφωνα με την οποία δεν του επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα (σ,σ. στην τιμωρία δεν αναφέρεται «αγωνιστικός χώρος», αλλά «γήπεδο»).
Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής έχει τιμωρηθεί για ένα χρόνο για δυσφήμιση του αθλήματος και οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να του επιτραπεί η είσοδος στο μπουθ που είναι για τους ανθρώπους της πατρινής ομάδας! Μάλιστα στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ούτε ο Κούγιας θα θελήσει να πάει στο γήπεδο, παρότι στον Sentra 103,3 δήλωσε ξεκάθαρα την Δευτέρα πως σκοπεύει να παραστεί κανονικά.
Πληροφορίες από την Πάτρα αναφέρουν ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει δηλωθεί από την Παναχαϊκή στα 30 άτομα που θα φιλοξενηθούν στο μπουθ, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δηλώνει αποφασισμένος να βρεθεί στις εξέδρες, μαζί με τους φίλους των Πατρινών.
Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ακόμη ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και το θέμα αφορά αποκλειστικά τον Αλέξη Κούγια. Οι γηπεδούχοι παράλληλα θεωρούν, ότι οι υπεύθυνοι, δηλαδή η αστυνομία και ο παρατηρητής θα αποτρέψουν την είσοδο του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής στο γήπεδο, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα επιτρέψει κανονικά και χωρίς προβλήματα την πρόσβαση στους φιλοξενούμενους!
Βέβαιως όλα τα παραπάνω μπορεί να ισχύουν όσον αφορά το μπουθ, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που ο Κούγιας θελήσει να κάνει την… τρέλα, να αγοράσει εισιτήριο και να καθίσει σε μια από τις εξέδρες του «Καραϊσκάκης»! Μπορεί να μοιάζει και να είναι τρελό, αλλά απ' ό,τι φαίνεται είναι και ο μοναδικός τρόπος για να μπει στο γήπεδο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Θα 'χει ενδιαφέρον λοιπόν το βράδυ...

Με νέα πρόσωπα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Κατά τ' άλλα πολλά νέα πρόσωπα θα έχει στην ενδεκάδα του αλλά και στην αποστολή ο Ολυμπιακός απόψε κόντρα στην Παναχαϊκή για τον πρώτο αγώνα των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας στο Καραϊσκάκη, όπου βεβαίως ο στόχος του θα είναι να «καθαρίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση με μια ευρεία νίκη απέναντι στους Πατρινούς.

Ο Ζαρντίμ έδειξε χθες στην προπόνηση πως ετοιμάζει ενδεκάδα με τους Μέγερι, Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Ζαραδούκα στην άμυνα, Φέισα, Γκρέκο και Τάτο στον άξονα, Φετφατζίδη, Βλαχοδήμο και Τζιμπούρ ή Πάντελιτς στην επίθεση.

Μαζί του στην 19μελή αποστολή είναι και οι Γιαννιώτης, Μανωλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Μασάντο, Εμ. Σιώπης, Καραγκούνης, με τους δύο τελευταίους, βέβαια, να έρχονται από δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Χθες, άλλωστε, στου Ρέντη ο Ζαρντίμ συμπεριέλαβε στην προπόνηση αρκετά νέα παιδιά απ' τη δεύτερη ομάδα, επιλέγοντας τελικά τους Καραγκουνη και Σιώπη, με τον πρώτο μάλιστα να έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα σε επίσημο ματς.


Χωρίς Ολίσε και Ντιόγκο η Παναχαϊκή

Με δύο προβλήματα θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό η Παναχαϊκή καθώς από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Ολίσε και Ντιόγκο.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για την αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Κούτσης για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ολίσε και Ντιόγκο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.
Αναλυτικά η αποστολή: Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Σαλαμαστράκης, Κοιλιάρας, Ντίνας, Φατιόν, Βουνκ, Μαπούκου, Ουρτάδο, Βασιλαντωνόπουλος Ανδρούτσος, Κοκκίνης, Λίτσης, Σεϊτάι, Βουνκ, Γκούρτσας, Κωνσταντινίδης, Χούσα και Σεϊτάι
 Χωρίς Ολίσε και Ντιόγκο Χωρίς Ολίσε και Ντιόγκο Χωρίς Ολίσε και Ντιόγκο ΧΧχ