Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ανάσα ελπίδας η Έκθεση "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012"

Από σήμερα η Κορινθία και η Πελοπόννησος κινούνται στους ρυθμούς της 4ης Γενικής Πανελλαδικής Εκθεσης "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012".

Ένα μοναδικό γεγονός, πραγματικός θεσμός για την Κορινθία που εδώ και χρόνια συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και δίνει ανάσες αξιοπρέπειας στο έμψυχο δυναμικό της Κορινθίας, στις επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες.

Απόψε το απόγευμα, στις 6.30, διεξάγονται τα εγκαίνια της έκθεσης και όλοι θα βρίσκονται εκεί, παρά τη μικρότητα κάποιων πολιτικάντηδων της Κορινθίας και του ΟΠΑΔ που είχαν τη φαεινή ιδέα να κάνουν αντίπραξη στην Έκθεση διοργανώνοντας ακριβώς την ίδια μέρα εκδήλωση σε δημοτική υποδομή της Κορίνθου.

Η "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012" όμως σηματοδοτεί κάτι πολύ παραπέρα από όλους αυτούς. Δείχνει το δρόμο στο μέλλον, είναι η πορεία προς την ανατροπή που έρχεται και για την Κόρινθο πολύ σύντομα, όπως ελπίζουμε όλοι μας να έρθει σε όλη τη χώρα.

Με αξιοπρέπεια, αξιοσύνη, προσδοκίες, η Κορινθία ανοίγει σήμερα τις πύλες της με το μεγαλύτερο και μοναδικό επιμελητηριακό θεσμό της που λειτουργεί εδώ και χρόνια ως προμετωπίδα του Νομού.

Οι μικροπολιτικοί "ευνοημένοι" του συστήματος θα παραμείνουν κλεισμένοι σε μια άδεια αίθουσα, να τα λένε μεταξύ τους, αποκομμένοι από την ίδια την κοινωνία.

Όλοι οι δρόμοι απόψε οδηγούν στις εγκαταστάσεις της πρώην Σωληνουργείας Κορίνθου, στο 5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών.


Καλή επιτυχία στην Έκθεση, καλή επιτυχία στην Κορινθία !

Διαπρύσιος