Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ XΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Απογοήτευση και μόνο μου προκαλεί η χωρίς λόγο προσωπική επίθεση που μου έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με ανακοίνωση του, επειδή κατέθεσα ερώτηση (και όχι επερώτηση όπως ανακριβώς ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ) για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αντί να προσφεύγει σε επικοινωνιακά παιχνίδι εις βάρος του Νοσοκομείου Κορίνθου, να συζητήσουμε μαζί για το πως μπορούν αυτά να επιλυθούν.Για αυτό και ήμουν ο μόνος Βουλευτής που χαιρέτησε την παρουσία του Βουλευτήτου ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Ζαχαριά και της πρωήν Βουλευτού κας Θελερίτη κατά την διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων τουΝοσοκομείου Κορίνθου.

Δεν σκοπεύω να απαντήσω στα ειρωνικά σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για υποτιθέμενες δηλώσεις που ουδέποτε έκανα ή ότι δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ λόγω της προεκλογικής μουεκστρατείας.

Όλοιμας έχουμε βαρεθεί τις ανούσιες πολιτικές κόντρες. Παρακαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τις προσωπικές επιθέσεις που δεν βοηθούν πουθενά και να συνεργαστείώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί με την διοίκηση του Νοσοκομείου και τους εργαζόμενους τα αληθινά προβλήματα.