Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Με πίστη για την πρόκριση: Μαρίτιμο – Αστέρας Τρίπολης (22:00)

Το θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα της Τρίπολης μπορεί να μην ήρθε (1-1), ωστόσο οι Αρκάδες ελπίζουν ότι στον σημερινό επαναληπτικό (22:00) με την Μαρίτιμο θα μπορέσουν να “χτυπήσει” τους Πορτογάλους και να... λάμψουν μέσα στη Μαδέιρα.
Εξάλλου, και στα προηγούμενα παιχνίδια με την Ίντερ Μπακού, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έδειξαν πως έχουν πολλά ψυχικά αποθέματα και δεν απογοητεύονται εύκολα από την εξέλιξη του αγώνα.
Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κυνηγήσουν το γκολ, αλλά με οργανωμένες επιθέσεις και όχι με... οποιονδήποτε τρόπο. Κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο στα τελευταία λεπτά κι εφόσον το σκορ αφήνει στον Αστέρα ελπίδες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπαρτολίνι επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας του Αστέρα, με παρτενέρ τον Σανκαρέ, ενώ ο Χουανίτο θα πάει θέση στα αμυντικά χαφ. Παράλληλα, ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάνει ο νεοαποκτηθείς Φούλοπ.

Ο ΠΑΟΚ
Έχοντας σαν... προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Μπνέι Γιεχούντα, ο ΠΑΟΚ θέλει απόψε (21:00) να επικυρώσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και να ικανοποιήσει τον κόσμο του που θα βρεθεί στην Τούμπα.
με μία καλή εμφάνιση, στο πρώτο τους φετινό επίσημο παιχνίδι .