Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΚΑΙ LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ! (VIDEO)


Πήγη : sfedona.gr

Όχι όπως ξέρατε μέχρι τώρα κ.κ. Επίσημοι του τόπου μας αλλά όπως … βρήκατε !
”Κλαρίνο” όλοι μπροστά στα στρατιωτικά παραγγέλματα του Βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα και μάλιστα μετά χειροκροτημάτων.
Και προσέξτε το πρωτόκολλο την επόμενη φορά. Στην κατάθεση στεφανιών προηγείται ο Βουλευτής του Αντιπεριφερειάρχη .
Και σε αυτές τις περιπτώσεις μη τήρησης του πρωτοκόλλου δεν έχει “κάναμε λάθος και την άλλη φορά θα προσέχουμε”…
Κούνια που σας κούναγε ! Θα προσέχετε και θα το διορθώνετε το λάθος σας εδώ και τώρα.
Άντε μην αρχίσετε δηλαδή να βγαίνετε το πρωί στην αναφορά και να πέφτουν και βαριές καμπάνες !
Να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και να τα πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.
Την περασμένη Κυριακή το πρωί έγινε στον Απόστολο Παύλο τα καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για να τιμηθεί η επέτειος της γενοκτονίας των Ποντίων μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας.
Μετά την θρησκευτική τελετή - από την απουσίαζε ο Μητροπολίτης και θα διερευνηθούν εξονυχιστικά οι λόγοι της απουσίας του- ακολούθησε στο χώρο του Μαυσωλείου η κατάθεση στεφανιών.
Παρευρίσκοντο οι δύο από τους τέσσερις βουλευτές του νομού , ο βουλευτής της Ν.Δ Χρίστος Δήμας και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας.
Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός , ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Λάκης Παπαφωτίου, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος , η πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Φαρμάκη , Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Κρητών και Μικρασιατών Κορινθίας κ.κ Ξυλούρης και Καρανικόλας.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Κατόπιν προσφωνήσεως του τελετάρχη του δήμου Κορινθίων που ήταν και υπεύθυνος για την οργάνωση της τελετής, πρώτος καταθέτει στεφάνι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρίστος Δήμας .
Δεύτερον επίσημο ανακοινώνει ο τελετάρχης τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Λάκη Παπαφωτίου.
Αμ δε που θα καταστρέψει ο κύριος τελετάρχης το πρωτόκολλο!
Βγαίνει από το πίσω μέρος των επισήμων ο Βουλευτής Στάθης Μπούκουρας και πλησιάζει το δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό υποδεικνύοντας του να παρέμβει για να αποκατασταθεί το πρωτόκολλο.
Πράγματι ο κ.Πνευματικός φωνάζει στον εκφωνητή “Δημήτρη τώρα έχει σειρά ο κ.Μπούκουρας”!
Ο εκφωνητής ανακαλεί την προηγούμενη εκφώνησή του και καλεί για κατάθεση τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα!
Τότε αρχίζουν τα συνθήματα από το παρατεταγμένο τιμητικό άγημα της Χρυσής Αυγής:
“Πατρίδα ,Τιμή, Χρυσή Αυγή”!
Την στιγμή που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι μέσα στο Μαυσωλείο και επικρατεί λόγω σεβασμού απόλυτη σιγή , ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος κάτι σαν πυροβολισμός που τρομάζει πολλούς από τους παρευρισκομένους. Σε δευτερόλεπτα όμως όλοι ησύχασαν αφού διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον στρατιωτικό χαιρετισμό του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής με δυνατό χτύπημα του ποδιού σε στάση προσοχής και την αναφώνηση “αθάνατοι”!
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Τελευταίος που καταθέτει στεφάνι είναι ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Μικρασιατών , γνωστός προοδευτικός συμπολίτης μας Μιχάλης Καρανικόλας.
Ακολουθεί το παράγγελμα “ενός λεπτού σιγή” και αμέσως μετά η εκφώνηση “πέρας της τελετής”.
Αμ δε που θα άφηνε ο Βουλευτής Μπούκουρας να γίνει πέρας της τελετής χωρίς την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.
Και επειδή οι οργανωτές δεν είχαν φροντίσει να φέρουν ούτε τη φιλαρμονική αλλά και ούτε ένα cd για να ακουστεί ο Εθνικός μας ύμνος, ξαναβγαίνει πάλι αστραπιαία ο βουλευτής μέσα από τον σωρό των επισήμων , στέκεται με αγέρωχο ύφος απέναντι από το άγημα των Χρυσαυγιτών και με επιβλητική φωνή δίνει τα ανάλογα στρατιωτικά παραγγέλματα.
Δεν ξεχωρίσαμε την πρώτη λέξη αλλά οι άλλες δύο λέξεις ήταν “Εθνικός Ύμνος - προσοχή” !
Και τότε το άγημα γίνεται χορωδία και αρχίζει με εθνική υπερηφάνεια να τραγουδά τον Εθνικό μας ύμνο υπό την διεύθυνση και συμμετοχή του Στάθη Μπούκουρα.
Λίγο ψηλά βέβαια ο τόνος όπως θα διαπιστώσετε και όλοι φοβήθηκαν μήπως δεν τον βγάλουν πέρα οι χορωδοί στο αποκορύφωμα του ύμνου ….”των Ελλήνων τα ιερά ” , αλλά τον έβγαλαν σε πέρας ….τα παλληκάρια!
Μετά που τελειώνει η χορωδία τον Εθνικό Ύμνο γυρίζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προς τους Επισήμους ,το στρατιωτικό άγημα ,και τους παρευρισκόμενους πολίτες και τους λέει με νόημα το παράγγελμα “ Τώρα πέρας τελετής”!!

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ
Την Κυριακή το πρωί στον μητροπολιτικό ναό του Απ. Παύλου στην Κόρινθο παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του πυρήνα Κορίνθου της Χρυσής Αυγής με τον εκλεγμένο βουλευτή του κόμματος κ. Ευστάθιο Μπούκουρα.Μετά το πέρας της δοξολογίας πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου εις μνήμην της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με τον κ.Μπούκουρα να δηλώνει στα τοπικά ΜΜΕ τη σημασία της ημέρας και την γενοκτονία που υφίστανται σήμερα οι Έλληνες από τους εχθρούς της πατρίδος μας.Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να δέχεται τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων,αφού οι υπεύθυνοι της τελετής παρέλειψαν να ανακρούσουν τον εθνικό ύμνο,και τα μέλη της Χρυσής Αυγής με πρωτοβουλία του κ. Μπούκουρα έψαλλαν τον εθνικό ύμνο σε στάση προσοχής._
Δείτε το βιντέο :