Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥΑν δεν υπήρχαν τα βίντεο από το ekorinthos.gr εδώ και εδώ, δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι σε επίσημη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Κόρινθο, λίγες ημέρες πριν τις κάλπες, ειπώθηκαν τέτοια πράγματα και μάλιστα από τα επίσημα χείλη ενός ανθρώπου που είναι ακόμα υπουργός Δικαιοσύνης του ελληνικού κράτους το οποίο μάλλον ο Παπαϊωάννου το έχει μπλέξει στην καλύτερη περίπτωση με τα γραφεία της Ιπποκράτους, στην χειρότερη με τα γραφεία της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Είναι πράγματι ασύλληπτα τα όσα ακούστηκαν από τον Παπαϊωάννου που απευθυνόταν σε ένα ακροατήριο που περιείχε και ανθρώπους που είναι επικεφαλής σημαντικών φορέων της Κορινθίας. Η ομιλία του έγινε στην Κόρινθο και ήταν η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν δίστασε, δείχνοντας το ακροατήριο με το δάχτυλο, να πει ότι το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς που λαδώσατε το αντεράκι σας, ενώ σε άλλη αποστροφή της ομιλίας του δεν δίστασε να επαναφέρει "φαντάσματα" και πολιτικό λόγο του παλαιού ΠΑΣΟΚ εξισώνοντας εκείνον που είπε το μεγάλο "ΟΧΙ" στους Γερμανούς το 1940, με τη Χρυσή Αυγή και ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ... ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ !!!!!!

Εξ όσων γνωρίζουμε κανείς από το ακροατήριο δεν σηκώθηκε να φύγει ή έστω να πει μια κουβέντα. Και επειδή δεν χρειάζονται άλλα λόγια, δείτε τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βίντεο :










Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως .....