Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δίπλα στον Σαμαρά ο Καραμανλής





Ακόμη ένα πολιτικό στοίχημα ετοιμάζεται να κερδίσει σήμερα η Νέα Δημοκρατία, με την ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, στην οποία θα μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς.
Στη Συγγρού δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για την επιτυχία της συγκέντρωσης, που θα οδηγήσει σε απευθείας συγκρίσεις με την πρόσφατη, απογοητευτική συγκέντρωση την οποία πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ για την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Στέλνοντας το μήνυμα της συσπείρωσης της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και της δύναμης που έρχεται, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο βρίσκεται σε αποδρομή.
Για την αποψινή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη έχει κινητοποιηθεί εδώ και αρκετές μέρες ο κομματικός μηχανισμός, με τη Συγγρού και τη Διοικούσα Επιτροπή της συμπρωτεύουσας να βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία.
Από την πλευρά της Συγγρού, η κεντρική ευθύνη έχει ανατεθεί στον πρώην Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Μενέλαο Δασκαλάκη, ο οποίος θα έχει βασικό ρόλο και για την αυριανή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Αντώνη Σαμαρά στον χώρο του Ζαππείου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα και ο Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει δώσει τις τελευταίες μέρες μάχη για την αύξηση της συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να έρθει πιο κοντά ο στόχος της αυτοδυναμίας.

statesmen.gr