Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Χωρίς Ιμπαγάσα στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής σε δεύτερο συνεχόμενο ματς τον Ιμπαγάσα, καθώς  δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει την αποστολή των "ερυθρόλευκων" στο Αγρίνιο. Αυτή τη φορά υπήρχε σοβαρός οικογενειακός λόγος που ανάγκασε τον Αργεντινό να μείνει στην Αθήνα.
Οι ερυθρόλευκοι που αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο, σε περίπτωση που ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση για την τιμωρία του Παναθηναϊκού. Εκτός έμεινε και ο Λουίς Ντιόγκο.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Μακούν, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Στο μεταξύ εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας για τον Κέβιν Μιραλάς στο Red Store από περίπου 1000 φίλους του Ολυμπιακού οι οποίοι... δεν τον άφηναν να πάει για προπόνηση.
Συνοδευόμενος από την έγκυο σύζυγο του, ο Βέλγος επιθετικός  πήγε στο “Γεωργίος Καραϊσκάκης” στο κατάστημα Red Store, υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα και αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού.
Ο Βέλγος στράικερ δεν έκανε δηλώσεις αφού ο κόσμος ήταν πάρα πολύς και κατά την αναχώρηση του για την προπόνηση στου Ρέντη όλοι έπεσαν πάνω του και δεν τον άφηναν να φύγει, με αποτέλεσμα να προλάβει στο... τσακ.