Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Μέσα οι πρωτοπόροι του 6ου ομίλου

Ματς στην έδρα τους περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής στον 6ο ΄0μιλο, για τους τρεις πρώτους στη βαθμολογία. Ο Παναιγιάλειος που έχει τον πρώτο φυσικά λόγο για άνοδο φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Γυθείου που δίνει μάχη για τη σωτηρία του.  Βέβαια στην ομάδα της Λακωνίας γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα προβλήματα δεν λείπουν καθώς ο Αναγνωστάκος έχει συμπληρώσει κάρτες και ο Σαμπατάκος ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς με τον Διαγόρα Βραχνέικων.
Στο μεταξύ στον Παναιγιάλειο , ενάμιση μήνα ύστερα από τη συμπλήρωση των 85 χρόνων από την ίδρυση του , η διοίκηση θα διοργανώσει γιορτή στις 6/4. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «μελανόλευκων»: «Μπορεί ο Αιγιώτικος σύλλογος να γιόρτασε αγωνιστικά τη συμπλήρωση 85 χρόνων ζωής (25/2/12), με εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΑΟ Εικοσιμία σε πρωινό (11:00) μάλιστα παιχνίδι, ωστόσο η διοίκηση προγραμμάτισε να τιμήσει τα 85 χρόνια του Παναιγιαλείου και με μία γιορτή που θα αρμόζει στον ιστορικό σύλλογο και θα περιλαμβάνει τιμητικές βραβεύσεις. Συγκεκριμένα την επόμενη Παρασκευή (6/4), στις 21.30, ο Αιγιώτικος σύλλογος θα γιορτάσει στην ταβέρνα "Περιγιάλι" στην παραλία Διγελιωτίκων. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική, ενώ θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος με πολλά δώρα».
Οι άλλοι αγώνες
Ο δεύτερος ΠΦΟ Πανόπουλου υποδέχεται τον ΑΟ Εικοσιμίας ενώ η ανεβασμένη Εράνη Φιλιατρών αντιμετωπίζει στην έδρα της τον επικίνδυνο Διαγόρα Βραχνέικων.
Από εκεί και πέρα, μεγάλο ντέρμπι έχουμε στην Κάτω Αχαγιά εκεί όπου η Αχαϊκή θα φιλοξενήσει τον γείτονα Ατρόμητο Λάππα με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Τέλος στη Μεσσήνη, ο Πάμισος παίζει με τη Θύελλα Πατρών σε ένα σημαντικό ματς στη μάχη που γίνεται για την παραμονή των ομάδων στην κατηγορία. Βρασιές και Αστέρας Αμαλιάδας είναι οι κερδισμένες της αγωνιστικής αφού παίρνουν τους βαθμούς στα χαρτιά με τις γνωστές εδώ και καιρό παραιτήσεις των Τριταιϊκού, Τσιλιβή.

Η αγωνιστική
Τριταιικός-Βρασιές                                        0 - 3 α. α.
Τσιλιβή-Αστέρας Αμαλιάδας                         0 - 3 α. α.
ΠΦΟ Πανόπουλου-Εικοσιμία
Αχαϊκή-Ατρόμητος Λάππα
Εράνη Φιλιατρών-Διαγόρας Βραχνέικων
Πάμισος-Θύελλα Πατρών
Παναιγιάλειος-Ολυμπιακός Γυθείου