Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Έναρξη χρονιάς ( Φινάλε Α΄ γύρου) με ντέρμπι στην Α’ Κορινθίας. Αγωνία για τον άτυπο πρωταθλητή Χειμώνα ( ΠΑΣ Κλένια ή Ελλάδα Βέλου)

 Επαναρχίζει αύριο στις 3 το απόγευμα και πάλι το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, μετά την 15νθήμερη διακοπή του λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Η αυριανή  15η (πρώτη για το νέο έτος) αγωνιστική αποτελεί και το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, όπου θα αναδειχθεί και ο άτυπος Πρωταθλητής Χειμώνα. Όλα είναι ρευστά αν το παραπάνω τίτλο κερδίσει  η μέχρι τώρα πρωτοπόρος ομάδας της Κλένιας ή η Ελλάδα Βέλου που την ακολουθεί στο πόντο.
Ο ΠΑΣ Κλένια , δοκιμάζεται στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας , από τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ η Ελλάδα Βέλου , στο ντέρμπι της ημέρας μάχεται με τον Α. Ο. Λουτρακίου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στο Θώδειο Στάδιο μεταξύ του Ολυμπιακού Λουτρακίου και του Αστέρα Δερβενίου όπως και ο αγώνας του Παννεμεατικού με τον Πέλοπα Κιάτου στη Νεμέα. Στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου, ενώ στην Αρχαία Κόρινθο ο Ηρακλής Λεχαίου υποδέχεται τον Πανσολυγειακό. Στο Σοφικό ο Άλμπαρτος Κόρφου μάχεται με την Προοδευτική Περιγιαλίου, ενώ τέλος στο Σολομό η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ισθμιακό.
Η 15η Αγωνιστική
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ -  ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ – ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ