Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

H Κόρινθος και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου Κορινθίας

Η Γ΄ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας ολοκληρώθηκε σήμερα με τις ομάδες του ΠΑΣ Κόρινθος και του Ατρόμητου Χιλιομοδίου να παίρνουν το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλου. Η Κόρινθος επικράτησε με 1 – 0 του Πέλοπα Κιάτου , ενώ ο Ατρόμητος, στο Χιλιομόδι πήρε την πρόκριση νικώντας με 2 – 1 την κάτοχο του περυσινού τίτλου Ελλάδα Βέλου .
Στο αγώνα του Χιλιομοδίου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Κουσκουνά στο 50, η ομάδα του Βέλου με πλασέ του Μαρτίνου ισοφάρισε στο 53΄. Στο 61΄ ο Μυργιώτης με σουτ πέτυχε το τελικό 2 -1 και έστειλε τον Ατρόμητο στους «8». Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 34΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ τέρμα του Μυργιώτη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.: Σκούπας, Μπαλλής, Ιατρόπουλος (85’ Μαστρογιαννόπουλος), Βλάσσης, Παππάς, Κορδαλής, Γεώργαρης (75’ Ντοντάη), Πανακούλιας, Κουσκουνάς (60’ λ.τρ. Παπαϊωάννου), Τσουμάνης, Μυργιώτης
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κουρούμαλης, Πολυδωρόπουλος, Σάνι, Νάκος, Σαββίδης, Αθανασόπουλος (67’ Κοσκολέτος), Μαρτίνος, Πιλιαφάς, Αράπι, Ρούπας, Δελής (80’ Αντωνόπουλος Γ.)

Αξίζει να αναφέρουμε εκτός από την Κόρινθο και τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου , στη φάση των «8», έχουν περάσει και οι ομάδες των Αγίων Θεοδώρων, του Πανευρωστινιακού, του Παννεμεατικού, της Θύελλας Πετρίου, του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και του Α.Ο Σπαθοβουνίου