Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η Κόρινθος πέρασε στην «Eποχή Μπεθάνη» - Η 2η αγωνιστική

Γυρίζει σελίδα η ομάδα της Κορίνθου καθώς μετά την παραίτηση του Σωτήρη Μαυρονάσιου η «Μπάρτσα» περνάει στα χέρια του Πάνου Μπεθάνη και επίσημα . Χθες το μεσημέρι ο κ. Μπεθάνης ανέλαβε την ηγεσία του συλλόγου σχηματίζοντας νέα διοίκηση στην οποία μετέχουν αξιόλογοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου αλλά και μια ομάδα επιχειρηματιών από την πόλη.
Στο νέο συμβούλιο θα συμμετάσχει ο Πάνος Λαμπρινός, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Χαΐδαρίου, Τάσος Χαντζής και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Πέτρος Καραβίτης. Το νέο ΔΣ της ομάδας, θα συγκροτηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ έχει γίνει πρόταση στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Κόλλια, να αναλάβει πόστο.
Στο μεταξύ επίσημη πρώτη την 2η αγωνιστική θα πραγματοποιήσει η Κόρινθος καθώς αύριο θα αγωνιστεί κανονικά , στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου , οπου η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ. , με αντίπαλο τον  Μανδραϊκό , στα πλαίσια του περιφερειακού πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Δ. Εθνικής.
 Στους υπόλοιπους αγώνες του  ομίλου ο Ατρόμητός Χιλιομοδίου θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο  Κώστα Μπαλή στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ασπρόπυργο. Ένα ματς επικίνδυνο για τον Ατρόμητο καθώς μπορεί να είναι το φαβορί αλλά η αλήθεια είναι πως κανένας δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το αγωνιστικό πρόσωπο του Ασπόπυργου. Στην Αντίκυρα η τοπική Ένωση θα αντιμετωπίσει την Ένωση Ερμιονίδας, ενώ η ομάδα των Λουκισίων μάχεται με τη Θήβα.
Στο Ναύπλιο ο Παναυπλιακός αντιμετωπίζει τον Πόρο, ενώ στη Κύμη , η τοπική ομάδα φιλοξενει τον Παναργειακό. Τέλος στο Κριεκούκι η Δάφνη Ερυθρών υποδέχεται την Χαλκίδα.

7ος όμιλος
2η αγωνιστική
Πανναυπλιακός-Πόρος
Λουκισίων Α.Ο.-Θήβα
Δάφνη Ερυθρών-Χαλκίδα
Κόρινθος-Μανδραϊκός
Ασπρόπυργος-Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα-Ενωση Ερμιονίδας
                             ΑΟ Κύμης-Παναργειακός

6ος όμιλος
Ο πρωτοπόρος του ομίλου Παναιγιάλειος αγωνίζεται στην Κεφαλονιά με τον Α. Ο. Εικοσιμία.
Η 2η αγωνιστική
Αχαϊκή-Εράνη Φιλιατρών
Τριταιικός-Αστέρας Αμαλιάδας
Πάμισος-Ολυμπιακός Γυθείου
Θύελλα Πατρών-Ατρόμητος Λάππα
Εικοσιμία-Παναιγιάλειος
ΠΦΟ Πανόπουλου-Τσιλιβή
                         Βρασιές-Διαγόρας Βραχνέικων