Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτη ιλαροτραγωδία με τον Γ.Α.Π.

 του Δημήτρη Ρίζου


ΜΕ όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, τέτοιο καραγκιοζιλίκι δεν έχει γνωρίσει ποτέ καμιά πολιτική, καμιά χώρα!..
...Και τα γεγονότα που διαδέχονται το ένα το άλλο ξεπερνούν και την πιο ευφάνταστη ιλαροτραγωδία!..
Συγκεντρώσαμε τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά και σας τα παραθέτουμε προς τέρψη σας...
* ΩΣ... «Σωτήρας» εμφανίζεται, πομπωδώς, ο... μεγάλος πρωθυπουργός!.. «Σωτήρας» όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της... Ευρώπης! Ισως και του... Πλανήτη!
* ΠΡΩΤΗ φορά συμβαίνει παγκοσμίως να ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για... να φύγουν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του!!! (Η αποθέωση του παραλόγου!..).
* ...ΚΑΙ επειδή μέχρι την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο δεν έφυγαν ούτε ο Γ.Α.Π., ούτε η κυβέρνησή του, ο πρωθυπουργός εννοούσε «κυβέρνηση προσωπικής σωτηρίας»!..
* ΤΟΣΟ συγκροτημένες υπήρξαν οι ομιλίες του... «Σωτήρα» Γ.Α.Π., ώστε συχνά με τα σαρδάμ του μπέρδευε λεκτικά τις κάλπες με τις... κάλτσες!
***
ΥΠΗΡΞΕ και η άλλη πλευρά της πολιτικής ιλαροτραγωδίας: Το άκρον άωτον των κυβιστήσεων, της κωλοτούμπας και του ξεδιάντροπου γλειψίματος από τους βουλευτές και τα στελέχη του Γ.Α.Π.!
Ενώ επί μια εβδομάδα, πριν από την ψήφο στη Βουλή, οι περισσότεροι έσουρναν τα μύρια όσα εις βάρος του Αρχηγού τους...
...Στις ομιλίες του έσπαγαν τα χέρια τους να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν!!!
Γλειψιματίες και κωλοτούμπες, χωρίς ίχνος ντροπής!..
***
ΜΕ όσα συνέβησαν ώς τώρα, δεν θα εκπλαγούμε αν ο Μεγάλος «Σωτήρας» μας Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου προτείνει για μεταβατική πρωθυπουργό τη... μάδερ του, Μάργκαρετ Παπανδρέου!!!

"Αδέσμευτος Τύπος"