Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Με τρεις.. μπαλωθιές ο ΟΦΗ "σκότωσε" τον Πανιώνιο

Ο νεοφώτιστος ΟΦΗ δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Μετά την ισοπαλία σε Τούμπα και Γ. Καραϊσκάκης και τη νίκη επί της ΑΕΚ, ήρθε και η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με εξαιρετική αμυντική λειτουργία συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το τελικό 1-3 την έφερε στην 5η θέση με 12 βαθμούς. Μάντζιος και Σίσιτς έκαναν άνω κάτω την άμυνα του Πανιωνίου και τον άφησαν χωρίς εντός έδρας τρίποντο στη Σούπερ Λίγκα.  
Ο ΟΦΗ ανέλαβε την πρωτοβουλία και στο 26΄ ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το κόρνερ και ο αμαρκάριστος Σίσιτς με κεφαλιά νίκησε τον Ελευθερόπουλο.
Το τέρμα... σόκαρε τους γηπεδούχους που είδαν τον Βαγγέλη Μάντζιο στο 36' να κάνει εκπληκτική κίνηση και από μακριά να βρίσκει στόχο, δίνοντας σημαντικότατο προβάδισμα στην ομάδα του. 
Στο 66' όμως από στημένη μπάλα οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στα ματς. Ο Σιόβας με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Κούτσι και ο τελευταίος με κοντινή προβολή σκόραρε για τέταρτη φορά φέτος.
Ο Πανιώνιος έψαξε στα επόμενα λεπτά την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Αντί για το 2-2, έγινε το 1-3. Ο Μάντζιος με ακόμη μία εξαιρετική κίνηση έβγαλε μόνο του τον Σίσιτς και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Ελευθερόπουλο και σφράγισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ.
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Πετκάκης (46' Αυλωνίτης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (79' Κολοβός), Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούτσι, Μιλοβάνοβιτς (46' Ρόκας), Σκέμπρι
 ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς (83' Κολοβός), Γεωργίου, Σίσιτς, Σουμπίνιο (73' Ρόβας), Λόπεθ (77' Κάταϊ), Λόπεζ.