Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η Λυκοποριά κόντρα στον Πανκαμαριακό – Η Θύελλα Κ. Διμηνιού δοκιμάζεται εκτός από το Σπαθοβούνι


Με τους αγώνες
της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα των 2 ομίλων στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας.
Η αυλαία στον Α΄ όμιλο  ήδη έχει ανοίξει καθώς τέσσερα παιχνίδια βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στο Συνοικισμό ο Άρης Κορίνθου υποδέχεται την Περαχώρα σε αγώνα ντέρμπι, ενώ στο Αγγελόκαστρο, ο τοπικός Αετός φιλοξενεί τον πρωτοπόρο του ομίλου Εθνικό Ξυλοκέριζας. Η ομάδα της Ξυλοκέριζας θέλει πάση θυσία την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή ωστόσο ο Αετός δεν θα την παραχωρήσει εύκολα.
Στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Τεννεάτη με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο την νίκη για να παραμείνουν ψιλά στην βαθμολογία. Από την άλλη μεριά ο Τεννεάτης απογοητεύει  φέτος κάτι το οποίο λογικά θα συνεχίσει να κάνει μία ακόμα αγωνιστική.
Τέλος, στα Εξαμίλια Δάφνη Εξαμιλίων και Μαψός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία αναμέτρηση για τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό.
Αύριο στις 3 το απόγευμα στον 1ο όμιλο θα γίνουν οι αγώνες  του ΑΠΣ Αγιάννης κόντρα στους Γαλάζιους Νέους , του Α.Σ Λουτρακίου με τον Κύψελο στο Ξερό του Λουτρακίου και στον Κουταλά ο τοπικός ΠΑΟ αντιμετωπίζει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.
Στο Β΄ όμιλο όλοι οι αγώνες διεξάγονται αύριο. Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι στο γήπεδο του Σολομού ανάμεσα στον Α. Ο. Σπαθοβουνίου και στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού καθώς και το τοπικό ντέρμπι στη Λυκοποριά όπου η τοπική ομώνυμη ομάδα κοντράρεται με την ομάδα του Καμαρίου. Ο πρωτοπόρος Αετός Κρυονερίου στην έδρα του αντιμετωπίζει την Κόρινθος ’06, ενώ ο Πανευρωστινιακός φιλοξενείται στον Ασπρόκαμπο , από την ουραγό τοπική ομάδα. Στην Αρχαία Φενεό , ο Παμφενεατικός θα προσπαθήσει να πάρει «τρίποντο» κόντρα στον Άρη Αρχαίας Κορίνθου, ενώ στο ξερό του Κιάτου η Αναγέννηση θα αναμετρηθει με την Θύελλα Λεοντίου.  Τέλος στο γήπεδο του Άσσου , ο τοπικός Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πετύχει το πρώτο του «τρίποντο» κόντρα στον Απέσσα Χαλκίου
Α΄Όμιλος
7η αγωνιστική
Σάββατο 5/11-15:00
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. - ΑΟ ΜΑΨΟΥ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ.
Κυριακή 6/11 -15:00
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ.

Β΄ όμιλος
 7η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ