Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Συμπλοκές οπαδών των «αιωνίων» σε περιοχές της Αθήνας

Με επιθέσεις οπαδών του Παναθηναϊκού κατά διαφόρων «ερυθρόλευκων» στόχων σε πολλά σημεία της Αθήνας, ξεκίνησε το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων».

Με σχέδιο να ξεχυθούν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και να «χτυπήσουν» ότι κινείται και… φοράει ερυθρόλευκα, ξεκίνησαν ομάδες οπαδών του Παναθηναϊκού, πιθανότατα από τον κεντρικό σύνδεσμο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην οδό Μαυροματαίων, στη Λένορμαν, καθώς και στη γέφυρα του Κηφισού, χούλιγκανς του «τριφυλλιού» εντόπισαν οπαδούς του Ολυμπιακού που πήγαιναν στο γήπεδο και τους επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τους.
Την ίδια στιγμή, λίγο πριν τις 17:00, στον κεντρικό σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έλαβε χώρα οργανωμένη επίθεση κουκουλοφόρων που επέβαιναν σε μηχανάκια δίχως να φέρουν διακριτικά κάποιας ομάδας και εκτόξευσαν μολότοφ και πέτρες. Όσοι «πράσινοι» οπαδοί βρίσκονταν στο κτίριο παρέμειναν μέσα για να προφυλαχθούν.
Η αστυνομία δεν άργησε να επέμβει και κάνοντας χρήση χημικών, διέλυσε τις μηχανοκίνητες ομάδες, ενώ υπήρξε και ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά. Σύμφωνα με πηγές, πραγματοποιήθηκαν και τρεις προσαγωγές.