Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Με τον ΠΑΟΚ, αύριο στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός

Το ντέρμπυ κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Και οι δύο ομάδες δείχνουν φορμαρισμένες και προέρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν μόνο νίκη για να πιάσουν στην κορυφή τον «δικέφαλο του βορρά». Σπουδαίο παιχνίδι γίνεται στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται την «λαβωμένη» αγωνιστικά ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, με την ομάδα του Χιμένεθ πάντως να παίζει με την «πλάτη στον τοίχο».
Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η αναμέτρηση Αρη-Ξάνθης στο «Βικελίδης», αλλά και ο κρητικός «εμφύλιος» ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη. Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν αγωνίζεται, λόγω του γνωστού - άλυτου – προβλήματος αντικατάστασης των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, ποιος ξέρει μέχρι πότε;
Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον νεοφώτιστο Παναιτωλικό, ενώ στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται την ουραγό Κέρκυρα, και είναι το φαβορί για τη νίκη.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 1η Οκτωβρίου17:15 Ατρόμητος-Παναιτωλικός NOVA
19:30 ΟΦΗ-Εργοτέλης NOVA

Κυριακή 2 Οκτωβρίου16:00 Αρης-Ξάνθη NOVA
16:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα NOVA
18:15 Πανιώνιος-AEK NOVA
20:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ NOVA