Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Στο ΟΑΚΑ είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα της 6ης αγωνιστικής της Superleague, όπου η ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου και ο «ανεβασμένος» Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι (20:30) με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη κορυφή!

Στο ΟΑΚΑ είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα της 6ης αγωνιστικής της Superleague, όπου η ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου και ο «ανεβασμένος» Ολυμπιακός «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους  (20.30, Novasports-1) με μοναδικό στόχο τη νίκη, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για λόγους γοήτρου!
Η ΑΕΚ που φαντάζει... ανανεωμένη και ανεβασμένη ψυχολογικά μετά την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ και την έλευση του Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία, θέλει τη νίκη  για να κάνει χαρούμενο τον κόσμο της αλλά και για την ψυχολογική ανόρθωση.
Η «Ένωση» θα δώσει βάρος στον χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και στα άκρα της, πιέζοντας όσο περισσότερα μπορεί τα ατού των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Αραμπατζής θα είναι ο τερματοφύλακας, ο Κοντοές και ο Καράμπελας θα είναι τα δύο μπακ και ο Κάλα με τον Μανωλά τα στόπερ.
Στο κέντρο θα είναι οι Μάκος, Βάργκας και Λαγός. Στην επίθεση, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, θα παίξουν ο Λεονάρντο με τον Γκουντγιόνσεν στα χαφ και ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή.
Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι: Αραμπατζής, Καράμπελας, Γεωργέας, Μανωλάς, Κάλα, Βάργκας, Μάκος, Λαγός, Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος. Της αποστολής της ΑΕΚ
μετέχουν και οι : Μοσχονάς, Κοντοές, Δέλλας, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Καφές, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος,  Μπερνς, Σιαλμάς και Μπέλεκ.
Με τον αέρα του φαβορί!
Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ με τον αέρα του φαβορί, ενώ άπαντες στους Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το ντέρμπι και να προετοιμαστούν ήρεμοι ενόψει Ντόρτμουντ (19/10) για το Champions League. Τα προβλήματα απουσιών δεν λείπουν για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού Τοροσίδης, Γέστε, Φέισα και Μανιάτης είναι τραυματίες, ενώ εκτός αποστολής βρίσκονται οι Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας.
Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ θα αποτελείται από τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, τον Μοντέστο δεξί μπακ, τον Μαρκάνο (έχει προβάδισμα έναντι του Μέλμπεργκ) και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τον Χολέμπας αριστερό μπακ.
Στον άξονα θα είναι οι Μακούν, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα, με τον τελευταίο να κινείται πίσω από τον επιθετικό. Δεξί χαφ θα είναι ο Φουστέρ, αριστερό ο Μιραλάς και στην κορυφή θα τοποθετηθεί ο Τζιμπούρ. Βέβαια οι Τζιμπούρ και Μιραλάς θα εναλλάσσονται.
Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι: Κοστάντσο, Μοντέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μακούν, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ. Της αποστολής του
Ολυμπιακού μετέχουν  επίσης οι: Μέγερι,  Μέλμπεργκ,    Αμπντούν, Φετφατζίδης, Μόνχε, Πάντελιτς, Χαβίτο.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής,ο Παναθηναϊκός που επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες έπειτα από ένα μήνα δοκιμάζεται στην Ξάνθη το μεσημέρι (16.00) της Κυριακής. Στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα παιχνίδια ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο Εργοτέλης τον Αρη και ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ, ενώ την αυλαία ανοίγει το απόγευμα (17.15) του Σαββάτου με το παιχνίδι Κέρκυρα-Ατρόμητος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.    17.15 NS2
A.E.K. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                20.30 NS1

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011
ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ        16.00 NET
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   16.00 NS2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΡΗΣ                    18.15 NS2
Π.Α.Ο.Κ. – ΟΦΗ                             20.30 NS1

*Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έχουν ρεπό