Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Θετικό ντεμπούτο για Λαμπρογεώργο - Και νέα φιλική ήττα η Κόρινθος

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε στο φιλικό του Σαββάτου (3/9) με αντίπαλο την Ένωση Ερμιονίδας, η Κόρινθος. Η Ενωση άνοιξε το σκορ στο 8 όταν ο Στάικος συνδυάστηκε με τον Κέλλυ και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 39 ο Λαμπρούσης απέκρουσε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Λαμπρογιώργος με πέναλτι έκανε το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα νέο πέναλτι αυτή την φορά υπέρ της Ένωσης όταν ο Τζώρτζης ανατράπηκε στην περιοχή και ο Στάικος έκανε το 2-1.
Ο Γιώργος Τόγιας στο εν λόγω «τεστ» είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τον τεχνικό της Μπάρτσας, ήταν το θετικό ντεμπούτο του Φάνη Λαμπρογεώργου , ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση, έστω και ανεπίσημα, κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Καταχανάκης ( 81 Λάμπρου) Κωνσταντινίδης ( 46 Τζιέρης) Μπούρας, Τσολακούδης ( 56 Β. Δημαράκης) Λαμπρούσης , Cojocaru, Κέλλυ ( 46 Κάντιας) Στάικος ( 83 Στεργίου) Τζώρτζης , Δερμιτζάκης ( 46 Κούσης) Μενίκου ( 56 Μαναριώτης)
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Δημαράκης , Φραγκάκης, Παπαευθυμίου (65 Κουβίδης ) Φίλης ( 62 Σιώκος), Ντερτιλής, Αλεξ , ( 65 Σγουρός), Μαργιώλας, Σπανός, Νικολόπουλος ( 72 Μπαλτζής) Λαμπρογιώργος ( 71 Παππάς)