Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Πήρε βαθμό στη Τρίπολη η Κέρκυρα

Επιτέλους… πρεμιέρα για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα, με τους Αρκάδες μετά από αρκετές περιπέτειες με τα δικαστήρια και τις επιτροπές να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη Super League κάνοντας πρεμιέρα… από τη δεύτερη αγωνιστική, στην οποία υποδέχθηκαν την Κέρκυρα που φάνηκε πιο «διαβασμένη» και με στόχο να πάρει βαθμό στην Τρίπολη, κάτι που τελικά κατάφερε  (0-0) .
Η ομάδα της Αρκαδίας πήρε τον πρώτο της βαθμό σε ένα παιχνίδι από το οποίο θα μπορούσε να πάρει περισσότερα καθώς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και ειδικά μετά την αποβολή του Οσμάν στο 66’ όταν και έχασε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες.
Ετσι, άνοιξαν οι χώροι και οι Αρκάδες προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί. Επειτα από  μια εξαιρετική μπαλιά του Χούλι, ο Εγκόν βρέθηκε απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς, όμως ο Κροάτης ήταν σε μεγάλη μέρα και γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.
Ο Χούλι, που ήταν ο κορυφαίος του Αστέρα έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα του να σκοράρει (σ.σ.: έβγαλε άλλη μια εξαιρετική μπαλιά στον Μπακασέτα που έχασε τεράστια ευκαιρία), όμως... πολύ ο Γκαλίνοβιτς με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του κράτησε «όρθια» την ομάδα της Κέρκυρας και λίγο η ατυχία δεν επέτρεψαν στους Αρκάδες να σημειώσουν κάποιο τέρμα και το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Μπαρτολίνι (83' Κερ), Κουρμπέλης, Τσαμπουρής, Ράγιος (58' Εγκόν), Ουσέρο, Χούλι, Μπακασέτας (70' Σέσμα).
ΚΕΡΚΥΡΑ: Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μετίν (72' Αγρίτης), Λόβιν, Γραμμόζης, Καλαντζής (87' Χαμπλ), Μαζνόφ (60' Μπάρκογλου).