Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Πίστη για δικαίωση στην Κόρινθο

Συζητήθηκε τη Δευτέρα (29/8) η έφεση που είχε καταθέσει η Κόρινθος κατά της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής για τον υποβιβασμό της στη Δʼ Εθνική.Στην «Μπάρτσα», μάλιστα, αισιοδοξούν ότι η ομάδα θα δικαιωθεί, μια και η υπόθεση είναι συνυφασμένη με αυτή του Ηρακλή. Η απόφαση αναμένεται να βγει την Τετάρτη (31/8).
«Μετά τα τελευταία γεγονότα αισιοδοξούμε. Η υπόθεσή μας συζητήθηκε και πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη (31/8) θα έχουμε την απόφαση» δήλωσε στο Onsports ο πρόεδρος του συλλόγου, Σωτήρης Μαυρονάσιος.

Κανάλι για την Κόρινθο!            

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Κορίνθου, η οποία δημιούργησε μέσω του YouTube κανάλι για το σύλλογο!
Μπορεί η Κόρινθος να μην γνωρίζει ακόμη αν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της football league ή σε αυτό της Δ’ Εθνικής, μια και εκκρεμεί η έφεση που έχει καταθέσει
κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Δ’ Εθνική, ωστόσο, οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα.
Το βάρος, λοιπόν, των ανθρώπων της «Μπάρτσα» δεν πέφτει μόνο στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και σε αυτό των δημοσίων σχέσεων.
Για αυτό το λόγο, η διοίκηση προχώρησε –ομολογουμένως- σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας, δημιουργώντας μέσω του YouTube κανάλι για την ομάδα!
Μάλιστα, υπάρχει σχετική ενημέρωση- ανακοίνωση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Κόρινθος, το facebook:
«Η Π.Α.Ε Κόρινθος ανακοινώνει τη δημιουργία καναλιού YouTube για την ομάδα μας. Το τηλεοπτικό κανάλι μας προς το παρόν θα φιλοξενήσει στιγμιότυπα από τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας τη φετινή χρονιά.
Το media team της Korinthos FC».