Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Κούγιας - Σταθάκης σε εκπομπή οργανωμένων του Παναιγιαλείου Μίλησαν για την Παναχαϊκή αλλά και τους Αιγιώτες

Μια... έκπληξη περίμενε χθες τους οπαδούς του Παναιγιαλείου, καθώς την ραδιοφωνική εκπομπή του "PGS Fans Radio", που πρόκειται για μια καθαρά, οπαδική εκπομπή των οργανωμένων οπαδών της Αιγιώτικης ομάδας και όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, καθώς επίσης τον πρώην "μελανόλευκο" πρόεδρο του ΠΓΣ και πλέον γενικό αρχηγό της Παναχαϊκής, Πέτρο Σταθάκη!

Οπωσδήποτε και βασικό θέμα συζήτησης ήταν το σκάνδαλο "koriopolis", με τον Αλέξη Κούγια για μια ακόμα φορά να δηλώνει σίγουρος για την δικαίωση της Παναχαϊκής, ενώ σε περίπτωση που θα συνέβαινε το αντίθετο, είπε "αν χρειαστεί εγώ και τα παιδιά θα πεθάνουμε για αυτή την ομάδα".

Όσο για το πόσο σίγουρος είναι για την μη εμπλοκή Σταθάκη στο σκάνδαλο με τις κασέτες τον… μανάβη και όλα τα συναφή τόνισε: «Εγώ βρήκα στην Παναχαϊκή τον κ. Σταθάκη και μάλιστα, γνώριζα ότι έχει δουλέψει δίπλα στον Τσακογιάννη. Όταν τον κοιτάζω στα μάτια καταλαβαίνω πως είναι καθαρός, αν όμως υπάρχει μια δόση πραγματικότητας στο σκάνδαλο με τις κασέτες, τότε θα πω πως η υποκρισία έχει πολλά ποδάρια και γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια".

Από την άλλη πλευρά ο Πέτρος Σταθάκης, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την κλήση του σε απολογία, ως πρόεδρος του ΠΓΣ αφού ήταν λάθος. Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στο ζήτημα με της κασέτες ενώ κατονόμασε τους κ.κ. Σπανό, Ρόρο και Ρίττη, ως υπαίτιους απομάκρυνσής του, από την "μαύρη".

Αναλυτικά τα όσα είπαν τα στελέχη της Παναχαϊκής, όπως τα κατέγραψαν οι οπαδοί του ΠΓΣ:

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣΟ 3ος καλεσμένος και βασικός μαρτυράς στο σκάνδαλο του αιώνα στο ποδόσφαιρο, ήταν ο γνωστός ποινικολόγος & Πρόεδρος της Παναχαϊκης, κ. Αλέξης Κουγιας. Ανοιχτός στη συζήτηση μαζί μας & χωρίς ίχνος κόμπλεξ, για σχεδόν 30 λεπτά έθεσε με επιχειρήματα όλα αυτά που έχουν να κάνουν με τη "μαφία" του χώρου (Μπέος - Τσακογιάννης - Ψωμιάδης), αλλά & για παλαιοτέρα με τις Παράγκες των Γκαγκατση & "Θωμα", μίλησε ταυτόχρονα όμως για την ομάδα του & την υπόθεση με τις ενημερότητες που μπλέκει & τη ΠΓΕ, οτι θα καταφέρει να βγει αλώβητη μέσα από αυτό. Οι σχέσεις με τον Παναιγιαλειο ειπε δεν είναι & πια οι καλύτερες, αν & επιθυμώ να βάλουμε νέα δεδομένα & να έχουμε τη συνεργασία σε επίπεδο ομάδων του ιδίου νομού τόνισε.

"Δεν έχω καλή άποψη για την ηγεσία & τον προπονητή που είχε μέχρι & πέρσι ο ΠΓΣ είπε, αλλά θέλω να πάει καλά η ομάδας σας γιατί αυτό θα είναι & όφελος για όλη την Αχα'ι'α. Σαν Πρόεδρος έχω παλέψει με κάθε είδος λαμογιων μπορείτε να φανταστείτε. Έκαναν πόλεμο στην ομάδα μου τόσα χρόνια. Αλλά βάζω την ομάδα μου πάνω απ όλα. Καθρέπτης των ομάδων είναι οι Πρόεδροι τους είπε & τόσα χρονιά προσπαθώ να είμαι καθαρός & νόμιμος & σ αυτά μου τα καθήκοντα".

Περιεκτικός & χυμαρωδης ο κ. Κουγιας ελπίζει ότι τελικά η αθλητική δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της & θα τιμωρήσει με υποβιβασμούς ομάδες, των οποίων τα πρόσωπα διώκονται ποινικά στο "Koriopolis". Κλείνοντας έκανε αναφορά στον κ. Παπαπετρου λέγοντας ότι δεν τον ξέρει προσωπικά αν & δεν έχει & την καλύτερη άποψη, αλλά & για τους Αιγιώτες, Δ. Σπανο που τον θεωρεί τον καλύτερο προπονητή που είχε ποτέ συνεργαστεί & Στρ. Μαστροκυριακο που πέρασε για 7 μέρες από την Παναχαϊκη ως βοηθός του Φυντανη.

Στρατης έχει τη τύχη να είναι από εύπορη οικογένεια & να έχει λύσει το βιοποριστικό του μέλλον, είναι χομπιστας σε αυτό που κάνει & ναι μεν έχει τη τεχνική κατάρτιση προπονητή, αλλά δεν μπορεί να είναι προπονητής - παράγοντας & δημοσιογράφος ταυτόχρονα".


ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ
Ο ιντερνετικος σταθμός & το "BLACK D.N.A" φιλοξένησε ως πρώτο καλεσμένο τον πρώην Πρόεδρο του ΤΑΠ Παναιγιάλειος & νυν Γενικό Αρχηγό της Παναχαϊκης Π. Σταθακη. Ο κ. Σταθακης μίλησε για την εμπλοκή που τον φέρνει η Football League/2 ως φερόμενος Πρόεδρος της ομάδας στη περίοδο Ιανουαρίου στην υπόθεση των ενημεροτήτων, αλλά έκανε & αναφορά για τη περίοδο των 4.5 μηνών στην ομάδα της "ΜΑΥΡΗΣ".

Θα λυθεί το θέμα τις επόμενες ημέρες μιας & στις 07/07 αναμένονται οι αποφάσεις. Είναι διαδικαστικό μιας & το λάθος είναι του ΠΓΣ που δεν ενημέρωσε για τη νέα σύνθεση του συμβουλίου την ΕΠΑΕ: "Συναντήθηκα & από κοντά σήμερα με το Πρόεδρο Παπαπέτρου αλλά & με τον Παπαπέτρου & αποδεχτήκαν το λάθος τους που έχει γίνει. Έδειξαν καλή διάθεση & κατάλαβα ότι ενδιαφέρονται & θέλουν να βοηθήσουν με τη προσφορά τους την ομάδα & το θέμα θεωρείται λήξαν".

Μας μίλησε επίσης ανοιχτά για πρόσωπα & καταστάσεις στη περίοδοι που ήταν στην ομάδα & επανέλαβε ότι κάποιοι δεν τον ήθελαν μέσα από το Δ.Σ.: "Έχω κάποια μικρή πικρία για το τρόπο που έφυγε από το Αίγιο, αν & έκανα φίλους & γνωρίζουν όλοι τι άνθρωπος είμαι. Έβαλα κάποιο μικρό ποσό στην ομάδα βεβαία & επωμίστηκα το βάρος της Προεδρίας του ΤΑΠ όταν άλλοι το αποφεύγανε σαν ο… διάολος το λιβάνι. Θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία παράγοντα, κάτι που δεν υπάρχει στο Αίγιο ακόμα.

Θα μπορούσα να είχα βοηθήσει & από άλλο πόστο τη "ΜΑΥΡΗ", αλλά οι πιέσεις που δεχόταν ο Γ. Παπαπέτρου για την απομάκρυνση μου από τον Σπανό, Ρόρο & Ρίττη, αποδειχθήκαν ισχυρότερες από τη θέληση μου. Δε μπορεί να μπλέκει η ομάδα σε υποθέσεις παρατυπίας με μόλις 2 χρονιά στη Κατηγορία...είναι τραγικό & αυτό δείχνει τον ερασιτεχνισμό κάποιων. Αυτό όταν ήμουν εγώ το καλοκαίρι δε συνέβη ποτέ.

Δικαιώθηκα με τις κινήσεις στα εισιτήρια Διαρκείας & αποδείχτηκε ότι έγιναν λανθασμένες κινήσεις από το Δ.Σ. Δεν κρατάν καμιά κακία & ο Παναιγιαλειος είναι ένα κομμάτι που θέλω να θυμάμαι στο πέρασμα μου από το Αίγιο. Εύχομαι καλή επιτυχία γιατί την αξίζει & η ομάδα αλλά & όλοι εσείς που την υποστηρίζετε & είστε κοντά της".

Πηγή: www.panaigialeiosfans.gr