Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Τέλος τα μεγάλα συμβόλαια

Ο ισχυρός άντρας του Παναιγιαλείου, Γιάννης Παπαπέτρου, σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα σταματήσουν τα μεγάλα συμβόλαια, ενώ στην ουσία είπε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με προπονητή:
 "Έχουμε εισήγηση από τον νέο τεχνικό (σ.σ. τον Νίκο Κουρμπανά)για το ποιους θέλει να κρατήσει και για τους υπόλοιπους προσπαθούμε να βρούμε μία φόρμουλα για να αποχωρήσουν με μείωση 50%-60% για να αποφύγουμε τις προσφυγές. Τέλος τα μεγάλα συμβόλαια και οι προκαταβολές για τις οποίες 'ματώσαμε΄ την περσινή σεζόν Έγινε τεράστιο λάθος και αισιοδοξούμε να μείνουμε στην κατηγορία. Ακόμη και στην Δ' εθνική η διοίκηση θα είναι εδώ».

Πιό κοντα στην Δ' Εθνική ο Πανηλειακός

Για απόψε το βράδυ (20.00) ,στο Λάτσειο Δημοτικό Πύργου, είναι προγραμματισμένη η τρίτη και πιο καθοριστική Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού, όπου θα συζητηθεί το μέλλον της ομάδας του Πύργου στην κατηγορία. Εάν και σήμερα  δεν υπάρξει απόφαση και δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιον επιχειρηματία, τότε το σενάριο που λέει ότι ο Πανηλειακός θα αγωνίζεται στη Δʼ Εθνική από τη νέα σεζόν δεν είναι μακρινό