Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Να τελειώσουμε και τα λέμε...


Στη διαβεβαίωση οτι έχει εξασφαλίσει όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη νομιμότητά της, προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε μάλιστα έκανε σαφές πως ο Αλέξης Κούγιας θα τοποθετηθεί για όλα και θα κινηθεί νομικά, αφότου τελειώσει η υπόθεση.
"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι έχει εξασφαλίσει όλες τις έγγραφες αποδείξεις από τράπεζες και από βεβαιώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε τόσο δημοσιεύματα στην Πάτρα όσο και την δήλωση του Κώστα Μακρή και δηλώνει ότι σε αυτό το στάδιο δεν θα τοποθετηθεί αφού εκείνο που προέχει είναι η δικαίωση της ομάδας. Μετά την δικαίωση της ομάδας η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρος της θα τοποθετηθούν τόσο νομικά όσο και ηθικά
".

Επίσης ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm και υποστήριξε ότι:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2009 δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν όσον αφορά στα τρέχοντα. Όσον αφορά στα παρελθόντα χρέη έχουμε προβεί σε ρυθμίσεις που προκαταβάλουμε. Σαν «κεραυνός εν αιθρία» βρέθηκε ένα πιστοποιητικό που δεν ήταν νόμιμο στο φάκελό μας και αφορά φορολογική ενημερότητα για παρελθόντα χρέη. Ένα χαρτί που έστειλε ο λογιστής. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν 17 χρόνια στον Πανηλειακό, ενώ ήταν στην Παναχαϊκή για 3 χρόνια επί Μακρή. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, εγώ το μόνο που κάνω είναι να ασχολούμαι με τις πληρωμές. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι είναι πλαστό εάν δεν το δούμε. Εμάς δεν μας έχει καλέσει κανείς επίσημα. Ο διοικητής της εφορίας της Πάτρας μου γνωστοποίησε το γεγονός, αμέσως μόλις ενημέρωσε η ΕΠΟ».