Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ντέρμπι ανόδου στη Θήβα , ντέρμπι σωτηρίας στις Ερυθρές

Σήμερα το απόγευμα θα μάθουμε εάν τελικά ο Αστέρας Μαγούλας θα εξασφαλίσει τον τίτλο του 7ου ομίλου, ή θα έχουμε παράταση στην αγωνία. Η ομάδα του Βογιατζή παίζει εκτός έδρας στο ντέρμπι κορυφής με την δυνατή Θήβα και θέλει τον πόντο προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο.Από το ντέρμπι θα απουσιάζουν οι φίλοι του Αστέρα Μαγούλας καθώς σε σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη αποφασίστηκε να μην μεταβούν στη Θήβα για το ντέρμπι του Σαββάτου. Έτσι ο Στέλιος Βογιατζής θα προσπαθήσουν να πάρουν τον πόντο που θα τους δώσει και τον τίτλο και μαθηματικά χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους. Στο μεταξύ ο "Α.Ο ΘΗΒΑ" εξέδωσε ανακοίνωση και καλεί τον κόσμο του ώστε να δώσει το παρών στις κερκίδες στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας.
Στην Ερμιόνη θα γίνει το Αργολικό ντέρμπι ανάμεσα στο Κρανίδι και στην Ένωση Μιδέας
Nίκη και μόνο νίκη θέλει ο Α.Ο. Λουτρακίου στo Κριεκούκι κόντρα στη Δάφνη Ερυθρών στο πολύ κρίσιμο αυριανό παιχνίδι. Τα πράγματα ούτως ή άλλως είναι δύσκολα όσον αφορά την παραμονή αλλά με ενδεχόμενη νίκη οι «Οράνιε» θα πλησιάσουν την Δάφνη σε απόσταση αναπνοής (3 βαθμούς) και ύστερα όλα θα είναι ανοιχτά για την συνέχεια. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο κ. Νούλας και η ψυχολογία είναι καλή.
Ο Πέλοπας Κιάτου θα υποδεχθεί με στόχο τη νίκη τον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς και οι 2 ομάδες έχουν ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΘήβα-Αστέρας Μαγούλας
Λουκισίων Α.Ο.-Παναργειακός
Πέλοπας Κιάτου-Αίας Παραλίας Ασπροπύργου
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Ενωση Μιδέας
Δάφνη Ερυθρών-ΠΑΟ Λουτρακίου
Πανναυπλιακός-Βρασιές
Αστέρας Δρεπάνου-Πόρος
Παναρκαδικός-Χαλκίδα