Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Συνδιοργάνωση του Συνεδρίου της Π.Ε.Ν.Ε.Α από τους Εθελοντες αιμοδότες Ξυλοκάστρου

Ακόμα μία φορά εμπιστεύτηκε η Π.Ο.Σ.Ε.Α. το Σύλλογο μας, για την συνδιοργάνωση ενός Συνεδρίου, το οποίο αφορά τους Νέους Εθελοντές Αιμοδότες.
Στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ε.Ν.Ε.Α. συμμετείχαν νέοι και νέες απ’ όλη τη χώρα. Νέοι που ξεχωρίζουν για τις γνώσεις τους, τον Εθελοντισμό τους και το μεράκι τους να κάνουν τη χώρα μας ΑΥΤΑΡΚΗ από Εθελοντικά Προσφερόμενο ΑΙΜΑ, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς κανενός είδους ανταποδοτικότητα. Συνεργάστηκαν και εκπαιδεύτηκαν από επιστημονικούς συμβούλους της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και ευαισθητοποιημένους στον Εθελοντισμό ανθρώπους των Μ.Μ.Ε.
Πρόσκοποι και Νέοι της Π.Ε.Ν.Ε.Α. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, έστειλαν το μήνυμα πως μέσα από συνεργασίες αναδεικνύονται οι ΑΞΙΕΣ που μπορούν να μας κάνουν υπερήφανους για τη χώρα μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εισηγητές, τους χορηγούς, την οργανωτική επιτροπή. Επίσης ευχαριστούμε τους Σύνεδρους, τα Μ.Μ.Ε. και όλους αυτούς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βοήθησαν στην εξαιρετική επιτυχία του Συνεδρίου.
Είμαστε βέβαιοι πως στο Ξυλόκαστρο έγινε μια νέα αρχή. Η νέα Διοικούσα Επιτροπή της Π.Ε.Ν.Ε.Α., στην οποία ευχόμαστε καλή δύναμη, καλείται να αποδείξει σε όλους μας πως αξίζει τον κόπο να την εμπιστευόμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ και κυρίως η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Σας ευχαριστούμε