Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Τετ α τετ Τζαναβάρα-Ματσούκα στο Αίγιο. Δοκιμάζεται ο Τζιτζής

Συνάντηση με τον Λευτέρη Ματσούκα είχε χθες ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το αν θα παραμείνει ή όχι ο παίκτης στην ομάδα. Ο Κορίνθιος τεχνικός του ξεκαθάρισε πως στο ματς με τα Χανιά έμεινε εκτός 18αδας, για λόγους τακτικής, του τόνισε πως στην ίδια θέση είναι οι Ιορδανίδης, Χαϊκάλης και Μπουλούμπασης, αν όμως, ο ίδιος δείξει βελτίωση στις προπονήσεις, θα βρίσκεται στα πλάνα του.
Ο παίκτης έδειξε να κατανοεί αυτά που του είπε ο Τζαναβάρας, όπου μεταξύ άλλων του δήλωσε πως αν δεν νιώθει καλά στην ομάδα, μπορεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο διεθνής επιθετικός, είπε στον Τζαναβάρα, πως αν βρει κάτι καλύτερο, θα αποχωρήσει. Επομένως, στις μέρες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος θα δείξει στο αν παραμείνει ο παίκτης, με τις πιθανότητες ωστόσο, να είναι μοιρασμένες.
Στην σημερινή προπόνηση εκτός από τα νέα αποκτήματα έλαβε μέρος και ο Γιώργος Τζιτζής, Ο νεαρός είναι αμυντικό χαφ που αγωνιζόταν στο Κορωπί και παλιότερα στην Καλλιθέα. Πιθανότατα να συμμετάσχει σε επιπλέον προπονήσεις και θα αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί ή όχι.
Στα υπόλοιπα ζητήματα, ο Γκίκας, στα μέσα της εβδομάδας θα έχει απαντήσει στο Αίγιο, μιας και ακόμα διαπραγματεύεται την μεταγραφή του σε ομάδα Β΄ Εθνικής, αν δεν τα καταφέρει τότε θα υπογράψει στον Παναιγιάλειο. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Νίκου Ντόμα, που ακόμα δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Κόρινθο.