Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Πιάνει... Ισθμό ο Γιαννιτσανάκης. Νέος επενδυτής στη "Μπάρτσα" ο Μελέτης Λουκάς!


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μιχάλη Γιαννιτσανάκη εμφανίζεται η Κόρινθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Ισθμού φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον επιθετικό του Εθνικού Αστέρα και περιμένει την αποδέσμευση του και τυπικά από την ομάδα της Καισαριανής προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της. Παράλληλα, η «Μπάρτσα» εμφανίζεται να «έκλεισε» κι έναν ακόμα μέσο από ομάδα της Β' Εθνικής που θα τον ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες.
Στο πλαίσιο αυτό, οι Κορίνθιοι «ψάχτηκαν» για την περίπτωση του Τάσου Τριανταφύλλου, ο οποίος όμως συμφώνησε με την Καλλονή. Από κει και πέρα, τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται στις προπονήσεις και ο Σεραφείμ Ζίου που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης αλλά δύσκολα θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του ο Νίκος Κουρμπανάς. Παράλληλα, αλλαγή δεδομένων, μπορεί να υπάρξει τελικά και να παραμείνει στο ρόστερ ο Νίκος Ντόμας, παρά το γεγονός ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναιγιάλειο.

Νέος επενδυτήςΜεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, σε σχέση με τις μεταγραφικά παρουσιάζουν οι εξελίξεις που προέκυψαν σε διοικητικό επίπεδο. Ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσος έδωσε το παρών στην προπόνηση του Σαββάτου και παρουσίασε στους παίκτες τον τοπικό επιχειρηματία Μελέτη Λουκά που διατηρεί αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.
Ο κ. Λουκάς θα βοηθήσει στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου για τη μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ, θα συνεισφέρει οικονομικά στις μεταγραφές που θα γίνουν και υπάρχει, μάλιστα, πιθανότητα να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Μάλιστα, ενδέχεται να μην είναι μόνος του αλλά μαζί με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Στυλιανίδη που θα μπει επίσης στην ΠΑΕ αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο.