Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μετατροπή σε ΠΑΕ και μεταγραφές, οι στόχοι της Κορίνθου



Η σχετική ανακοίνωση του ΤΑΠ Κόρινθος, αναφέρει:

1) Έγινε σήμερα το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Σωτήρη Μαυρονάσιου που μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και έδωσε μεγάλη έμφαση στις αποφάσεις για την υπόλοιπη χρονιά.
ΑΜΕΣΟΙ ΣΤΟΧΟΙ:i. Μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ, με μετοχικό κεφάλαιο 200.000€ που θα οριστικοποιηθεί στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 22/12/2010
ii. Ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου
iii. Έκκληση στον κόσμο να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Β΄ Εθνική
iv. Ενεργοποίηση της ερασιτεχνικής ομάδας με την δημιουργία ακαδημιών και ερασιτεχνικής ομάδας που θα συμμετέχει στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
v. Αξιοποίηση του γηπέδου Συνοικισμού βελτιώνοντας τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας.

2) Οι ποδοσφαιριστές Γιαννούλης Δ. και Σεντεμέντες Ι. που είχαν δοθεί δανεικοί από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, έλυσαν τα συμβόλαια τους και επέστρεψαν στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

3) Και για αυτή την χρονιά επίσημος υποστηρικτής της ομάδας θα είναι τo SPORT CAMP κέντρο άθλησης και αναψυχής στο Λουτράκι. Η συνεργασία με το εν λόγω αθλητικό κέντρο θα επεκταθεί περαιτέρω και σε επίπεδο ακαδημιών, διοργάνωση αγώνων και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων. Το ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ευχαριστεί το αθλητικό κέντρο SPORT CAMP και ιδιαίτερα τον κ. Σ. Καραβούλη.