Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

κ. «Καλλικράτη» κάνε λίγο κράτει… μην είσαι τόσο φαταούλας!

Αυτές τι ημέρες που οι πόλεις και τα χωριά της Κορινθίας και όχι μόνο, δέχονται ληστρικές επιδρομές εγκληματικών στοιχείων, αποφασίστηκε από τους κυβερνώντες με Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ , η κατάργηση σε όλη την χώρα 296 αστυνομικών σταθμών.
Μεταξύ αυτών στην Αστυνομική Διεύθυνση Κόρινθίας καταργούνται οι Αστυνομικοί Σταθμοί Σοφικού, Χιλιομοδίου, Αθικίων, Αρχαίας Κορίνθου, Ζευγολατείου, Βέλου, Καλιάνων και Δερβενίου. Με την κατάργηση των Αστυνομικών σταθμών η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια των πολιτών αυξάνεται καθώς μεγάλα τμήματα της χώρα μας με δεκάδες χιλιάδες κατοίκους μένουν ανυπεράσπιστα στα χέρια εγκληματικών στοιχείων που ανελέητα δρουν ληστεύουν, σκοτώνουν , βιάζουν... και λημαίνουν τον τόπο.
Αυτή την στιγμή αποφάσισαν έναν « Καλλικράτη , χωρίς τέλος» που ερημώνει και απογυμνώνει την Ελληνική ύπαιθρο. Δεν έφθανε κύριοι η κατάργηση των , των Κοινοτήτων , πριν 12 περίπου χρόνια, με τον ‘Καποδίστρια» , τώρα ήρθε και ο «Καλλικράτης» που αφάνισε από τον χάρτη τους καποδιστριακούς Δήμους και τις κοινότητες , τώρα ο «Καλλικράτης» αφανίζει στο διάβα του και ότι είχε απομείνει στην επαρχία και στις τοπικές κοινωνίες όπως δημόσιες υπηρεσίες , Δημόσια ταμεία , Δημαρχεία , Σιδ. Σταθμούς , Αγροφυλακή , Αστυνομικούς σταθμούς κλ.π. .
Λίγη τσίπα δεν βλάπτει , κ. «Καλλικράτη» πριν μας αφανίσεις και την χώρα κάνε λίγο κράτει μην είσαι τόσο φαταούλας.-
Β Λ-ς