Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΡΟΔΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-0 .Ντέρμπι στo Ρουφ αυριο


Με τον Ανωγειαννάκη να «εκτελεί» στο 71' με δυνατό σουτ τον Παλιγγίνη, η Ρόδος κατόρθωσε σήμερα να «λυγίσει» τον ουραγό Κεραυνό Κερατέας (1-0) και να «σκαρφαλώσει» στη 2η θέση του 1ου ομίλου. Στο 31' ο Μανίκας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 86' όταν η κεφαλιά του Τριανταφύλλου από σέντρα του Καλλιπολίτη κατέληξε λίγο άουτ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ήταν η απουσία του μεγαλομέτοχου της Ρόδου Τώνη Μαρτίνη, η παρουσία του Κάλλιστου Διακογεωργίου αλλά και η κινητοποίηση των φίλων της Ρόδου στην ανάπαυλα να γραφτούν μέλη στην υπό σύσταση Λέσχη Φίλων.
Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Κραβαρίτης, Μπιμπίρης, Ντάλας, Μαραγκουδάκης, Λιόλιος, Γήττας, Ανωγειανάκης, Σκαρλάτος, Μανίκας, Καραγιαννίδης, Δανάς.
Κεραυνός Κερατέας (Δημήτρης Τσιαούσης): Παλιγγίνης, Μπάτσος, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου, Λαζούρας, Αναγνώστου, Καλλιπολίτης, Λυκούδης, Αλεξιάδης, Μαρτίνος, Κουτρομάνος.

Οι αυριανοί αγώνες
Τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι για την Παναχαϊκή. Μετά τα δυο εντός έδρας ματς με την Κόρινθο και την Ρόδο, η ομάδα της Πάτρα δοκιμάζεται αυτή τη φορά στο Ρουφ κόντρα στον τοπικό ΠΑΟ, που φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία!. Το παιχνίδι στο Ρουφ είναι αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού οι δυο ομάδες είναι από τις βασικές διεκδικήτριες της ανόδου και αναμένεται ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο να παρακολουθήσει ένα σούπερ ντέρμπι!
Δυνατό ματς και στην Αγία Παρασκευή, όπου η «Σάντα» παίζει με την Κόρινθο. Ο εντυπωσιακός φέτος Ηρακλής Ψαχνών δοκιμάζεται στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο ανεβασμένος Βύζαντας Μεγάρων παίζει στα Χανιά!
Λογικά, εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχουν ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος που φιλοξενεί τον Πλατανιά Χανίων.Τέλος, ο Πανηλειακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον αδύναμο Ασπρόπυργο, ενώ ενδιαφέρον έχει και το ματς στην Κρήτη, όπου ο Ολυμπιακός Χερσονήσου των χιλίων προβλημάτων φιλοξενεί τον Αίαντα Σαλαμίνας!


Κυριακή 28 Νοεμβρίου (15:00)

ΠΑΟ Ρουφ – Παναχαϊκή
Χανιά – Βύζας Μεγάρων
Αγιά Παρασκευή – Κόρινθος
Πανηλειακός – Ασπρόπυργος
Απόλλων Σμύρνης – Ηρακλής Ψαχνών
Παναιγιάλειος – Πλατανιάς
Χερσόνησος – Αίαντας Σαλαμίνας